Gürkan halka hesap verecek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, demokratik, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışı çerçevesinde, 2'nci Halka Hesap Verme Toplantısı'nı bugün düzenleyecek.

GÜNDEM 9.01.2015 11:24:00 0
Gürkan halka hesap verecek

BUGÜN SAAT 10.30’DA BAŞLAYACAK

Demokratik, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini her fırsatta dile getiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, seçim sürecinde söz verdiği ve ilkini Temmuz ayında gerçekleştirdiği 'Halka Hesap Verme Toplantısı'nın ikincisini 10 Ocak Cumartesi günü, saat 10:30’da, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceklerini belirtti.

SEÇİM SÜRECİNDE SÖZ VERMİŞTİK

Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Seçim sürecinde halkımıza söz vermiştik. İlkini Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz halkı bilgilendirme toplantısının ikincisini düzenleyeceğiz. Ben bu toplantıyı halka hesap verme toplantısı olarak ifade ediyorum. Çünkü, halktan aldığımız yetkiyi halk için kullanıyoruz. Şimdi bu toplantımızın ikincisini Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Toplantımızda, 2014 yılının bir değerlendirmesini yapacağız. Neler yaptık, ne kadar parayı nerelere harcadık gibi her şeyi halkımızla paylaşacağız. 10 Ocak'ta saat 10.30’da ETSO Salonu’nda düzenleyeceğimiz halka hesap verme toplantımıza tüm Edirne halkını bekliyoruz" dedi. 

Marmara Haber