CHP şarkısı finale kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, geçtiğimiz yıl ki yerel seçimlerde adaylarını tanıtmak amacıyla hazırladığı şarkının filmi, The Reed Awards'ta finale kaldı.

GÜNDEM 9.01.2015 11:11:00 0
CHP şarkısı finale kaldı

 CHP’NİN  ‘HAYAT BAYRAM OLSA ADAYLAR KOROSU’ FİLMİ FİNALE KALDI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ında aralarında bulunduğu ve yerel seçimlerde büyük ses getiren CHP’nin ‘Hayat Bayram Olsa-Adaylar Korosu’ filmi, dünyanın önde gelen siyasal iletişim dergilerinden  Campaigns and Elections tarafından  düzenlenen The Reed Awards’ta yılın en iyi uluslararası seçim kampanyası filmi dalında finale yükseldi.

 CHP’nin ‘Hayat Bayram Olsa-Adaylar Korosu’ filminin, bir araştırma şirketinin araştırmalarına göre de  ticari reklam kampanyaları dahil olmak üzere Türkiye’de 2014 yılında yapılan tüm reklam filmleri içinde, en çok hatırlanan 3. ve en çok konuşulan 6. reklam filmi olduğu ortaya çıktı.

ŞARKI BÜYÜK ÖDÜL İÇİN LAS VEGAS’TA YARIŞACAK

 70’li yılların en çok sevilen şarkılarından biri olan ve yerel seçimlerden bu yana CHP ile özdeşleşen ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısını söyleyen CHP’li adaylar bugün Türkiye’nin birçok ilinde belediye başkanı olarak görevlerini sürdürüyorlar. Bu adaylardan Edirne Halkı’nın oylarıyla Belediye Başkanı seçilen Recep Gürkan’da, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Cumhuriyet Halk Partisi’yle özdeşleşen bir şarkı oldu. Ve tüm Cumhuriyet Halk Partilileri’nde gönüllerinden geçen dilek budur ve tüm çabalarımız, emeklerimiz de bu amaca yöneliktir. Samimiyetle hazırlanan bir seçim şarkısı ve filmiydi. Halkımız da çok beğendi ve biz hala söylemeye devam ediyoruz. “Hayat Bayram Olsa” reklam filmi, 22-23 Ocak’ta Las Vegas’ta gerçekleştirilecek ödül töreninde iki rakip filmle birlikte büyük ödül için yarışacak.”

Marmara Haber