Hizmet kadar vatandaşla dertleşmekte önemli

Şarköy ziyareti sırasında Terziköy, Sofuköy ve Şenköy mahallelerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, . "Sadece hizmet yapmak değil, vatandaşlarımıza gitmek, onlarla

GÜNDEM 7.01.2015 13:10:00 0
Hizmet kadar vatandaşla dertleşmekte önemli

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Şarköy temasları çerçevesinde Terziköy, Sofuköy ve Şenköy Mahalleleri’ni ziyaret etti.

ALBAYRAK’IN HİZMET FELSEFESİ

Ziyaretleri sırasında mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Albayrak, vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak istek ve beklentilerini dinledi, notlarını aldı. Acil yapılması gereken çalışmalar için ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 252 mahalle 23 belde 11 ilçe'ye de ulaşması gerektiğinin altını çizen Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanı çok geniş. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak il genelinde en ücra köşeye kadar vatandaşlarımıza ulaşmak ve bir araya gelmeye gayret gösteriyorum. Daha önce de belirttiğim gibi Haftanın belirli günlerinde ilçelerde olacağım. Bugün de Şarköy ilçesindeyim. Temaslarımız esnasında Terziköy, Sofuköy ve Şenköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldim. Onları dinledim. İnsan odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde, hizmet felsefemizin temelini oluşturan insanlarımız için çalışıyoruz. Ancak sadece hizmet yapmak değil, vatandaşlarımıza gitmek, onlarla bir araya gelip dertleşmek, kaynaşmakta önemli.”diye konuştu.

ÖRNEK OLUŞTURMA GAYRETİNDEYİM

Tekirdağ'ın ilk ve kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Albayrak şöyle devam etti: “Benden sonra gelecek olan başkanlara örnek oluşturabilecek bir büyükşehir başkan modeli oluşturmanın gayretindeyim. Büyükşehir Belediye Başkanı her zaman halkın arasında, halktan biri olmalı. Biz halkımız sayesinde, onların teveccühü ile bu göreve geldik. Tek amacımız da halkımıza hizmet etmek. Bundan sonraki süreçte de ilçelerimize ve mahallelerimize sık sık ziyaretlerde bulunacağım. Vatandaşlarımızın ayağına giderek beklentileri birinci ağızdan alacağız. En kaliteli hizmeti en hızlı şekilde halkımıza ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz."

Marmara Haber