TAGİD iş kadınları ziyaretlerini sürdürüyor

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) İş Kadınları Komisyonu yerinde üye ziyaretleri programları kapsamında TAGİD üyesi Miradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini ziyaret etti.

GÜNDEM 5.01.2015 14:17:00 0
TAGİD iş kadınları ziyaretlerini sürdürüyor

HER AY BİR İŞYERİ ZİYARET EDİLİYOR

TAGİD İş Kadınları Komisyonu Nurcan Ergin’e ait Miradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliğini’ni ziyaret etti. TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, “İş Kadınları Komisyonu olarak her ay düzenli olarak yapmış olduğumuz üye ziyaretlerimize bir yenisini daha ekledik. Bugünkü ziyaretimizde İş kadınları komisyonumuz ve derneğimizin üyelerinden Nurcan Ergin hanımı yeni açmış olduğu polikliniğinde ziyaret ettik. İş Kadınları Komisyonu olarak, üyelerin kendi içlerinde yapmış oldukları ticareti nasıl daha ileriye taşıyabilir, Ticaretimizi hangi sektörlere yönlendirebilir, ne gibi yatırımlar yapabiliriz diye değerlendirmelerde bulunduk. İş Kadınları Komisyonu Olarak birçok yurt dışı iş seyahatleri düzenlemeyi planlamaktayız. Umuyoruz ki derneğimiz ve biz iş kadınları için hayırlı olur.”dedi.

MİRADENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ ZİYARET EDİLDİ

Miradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  sahibi Nurcan Ergin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Polikliniğimize düzenlemiş olduğunuz ziyaretten ötürü başta TAGİD olmak üzere siz değerli iş kadını dostlarıma teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi polikliniğimizi yeni açmış bulunmaktayız. Ümit ediyorum ki bölgemize kazandırmış olduğumuz bu yeni yapının hem üyelerimize hem bölge halkımıza faydaları olacaktır. Derneğimiz TAGİD’in bizler için yapacağı çalışmalar ve bizlerin vereceği katkı neticesinde inşallah her şey istediğimiz gibi olur ve iş kadınları olarak bölgemizde benzer güzel çalışmaların devamı gelir.”ifadelerini kullandı.

TAGİD Yönetim Kurulu Üyesi Seda Kurt ise ziyaret sırasında, “Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği İş Kadınları Komisyonu olarak her bir üyenin bölge ticaretini geliştirmek adına yapmış olduğu çalışmalardan birini daha yerinde inceleme şansımız oldu. Komisyon arkadaşımız Nurcan Hanım ve ekip arkadaşları bölgemize yeni bir soluk katacak güzel bir çalışmaya imza atmış görünüyorlar. Öncelikle Çorlumuz’a böyle bir poliklinik kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Marmara Haber