Kapaklı'da bu hafta derbi heyecanı var

Süper Amatör Lig'in 11. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Bu hafta Kapaklı'da derbi heyecanı yaşanacak. Çerkezköy'ün iki takımı ise hem içerde hem d

SPOR 2.01.2015 17:21:00 0
Kapaklı

Süper Amatör Lig’de 11.hafta pazar günü oynanacak karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Haftanın en önemli karşılaşmaları Çerkezköy ve Kapaklı’da yapılacak. Süper Amatör Lig’de bu  hafta Kapaklı’da derbi heyecanı yaşanacak. Çerkezköy’de ise lider Çorluspor 1947’yi Çerkezköyspor konuk edecek.

KAPAKLIDA DERBİ VAR

Bu hafta Kapaklı’da derbi var. Kapaklıspor ile Sitespor karşı karşıya gelecek. Kapaklıspor  ligde oynadığı dokuz karşılaşmada dört galibiyet ve beş yenilgi alarak 12 puanla altıncı sırada bulunurken, Sitespor ise oynadığı sekiz karşılaşmada iki galibiyet, üç beraberlik ve üç yenilgi ile dokuz puanla sekizinci sırada yer alıyor. Öte yandan karşılaşma öncesi ise Sitespor ve Kapaklıspor yöneticileri ve teknik heyeti barış mesajları verdiler. Kapaklıspor ile Sitespor Pazar günü Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecekler. Zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

LİDER ÇERKEZKÖY’E GELİYOR

Sezon başından beri bir türlü istediği sonuçları alamayan Çerkezköyspor bu hafta lider Çorluspor 1947’yi konuk ediyor. Bir önceki haftayı bay olarak geçen Çerkezköyspor hazırlıklarını iki haftadır sürdürüyor. Çerkezköyspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak rakipleri ile arasında puan farkını indirmeye çalışacak. Çerkezköyspor ligde üç galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi alarak on puanla yedinci sırada yer alıyor.

KORKMAZ ÜMİT VERDİ

Karşılaşma öncesi konuşan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz lider Çorluspor 1947 karşısında ellerinden gelen mücadelenin en iyisini sergileyeceklerini vurguladı. Korkmaz, kendi sahalarında mücadele edecek olmanın avantajını kullanacaklarını belirtirken, “İyi bir ekibimiz var. Geçtiğimiz haftayı takım olarak bay tamamladık. Bu hafta ise ligin en iddialı ekiplerinden Çorluspor 1947’yi konuk edeceğiz. Rakibimiz karşısında kazanmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Gerçekten çok zor bir karşılaşma olacak. Taraftarımızı da bu zorlu karşılaşmaya davet ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

Çerkezköyspor ile 1947 Çerkezköyspor Mustafa Uğraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

DEPLASMANA GİDİYOR

Haftaya 19 puanla dördüncü sırada giren Çerkezköy’ün diğer takımı 1911 Çerkezköyspor ise 11. Haftada deplasmana gidiyor. Pazar günü sezonun en zorlu deplasmanında Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. 1911 Çerkezköyspor yarın oynayacağı Çorlu Gençlerbirliğispor maçının hazırlıklarına Pazartesi gününden beri yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından Çorlu Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

GALİBİYET İSTİYORLAR

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini belirtirken, “Rakibimiz ile aynı puana sahibiz. Ligin ilk devresinin son karşılaşmasında şampiyonluğun iddialı ekibi ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması  da zor bir karşılaşma olacak. Üç puan ile ayrılıp, zirve yarışını sürdürmek istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. İnşallah Çorlu’dan taraftarımıza üç puan hediye edeceğiz.” dedi.

Çorlu Gençlerbirliğispor ile 1911 Çerkezköyspor Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

MALKARA BU HAFTA BAY

Ligin güçlü ekiplerinden ikinci sıradaki Malkara Belediyespor ise hafta bay geçecek. Ergene Belediyespor evinde Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Ergene Belediyespor bir galibiyet ve sekiz mağlubiyet ile üç puanla onuncu sırada yer alırken, Muratlı Belediyespor ise dört galibiyet iki beraberlik ve üç yenilgi ile ondört puanla dördüncü sırada yer alıyor. Çorlu Kültür Sultanköyspor ise Karadeniz Gençlikspor’un ligden düşmesi nedeniyle haftayı üç puan ile tamamlayacak.

PUAN DURUMU

1-Çorluspor 1947: 21

2-Malkara Belediyespor: 20

3-Çorlu Gençlerbirliğispor: 19

4-1911 Çerkezköyspor: 19

5-Muratlı Belediyespor: 14

6-Kapaklıspor :12

7-Çerkezköyspor: 10

8-Sitespor: 9

9-Karadeniz Gençlikspor: 7

10-Çorlu Kültür Sultanköyspor: 3

11-Ergene Belediyespor: 3