Mandalı'dan özenle hazırlanmış yeni yıl mesajı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, özenle yazılmış bir yeni yıl mesajı yayımladı. Belediye internet sitesinden de duyurulan mesajına Başkan Mandalı, "Sevgili vatandaşlarım" diye baş

GÜNDEM 2.01.2015 16:47:00 0
Mandalı

SEVGİLİ VATANDAŞLARIM

İşte Mandalı’nın 2015’e girdiğimiz şu günlerde yayınladığı yeni yıl mesajı:

Ömrümüzün çok önemli bir yılını daha geride bırakmış bulunuyoruz. Acıları, hatıralarıyla, yorgunlukları, hüzünleriyle, kazanç ve kayıplarıyla bir yıl daha geride kaldı. Yeni doğanlar oldu. Aramızdan ayrılanlar oldu. Doğanlara sevindik, acı kayıplarımızla üzüldük. Allah bütün geçmişlerimize rahmet eylesin. Hepsinin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

YOLUMUZUN AÇIK OLMASINI MEVLA’DAN NİYAZ EDİYORUM

2015 yılı sizlere, ailelerinize, ilçemize, ülkemize, huzur, mutluluk, refah ve sağlık getirmesini diliyorum. Yoğun bir tempo ve üstün bir performansla sizlere hizmet etmeye gayret ediyoruz. 2015 yılında da daha Modern bir  Kapaklı  için çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri itimat ve sabırla takip ettiğiniz için müteşekkirim. İnancımızı, azim ve kararlılığımızı asla kaybetmeyelim. Sizlere hizmet yolunda; yönümüzün doğruluk, önümüzün aydınlık, yolumuzun açık olmasını Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyorum.

YENİ YIL TEMENNİSİ

2015 yılında ve daha nice yıllarda halkımızın gücüne inanarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, usanmadan, kardeşlik ruhuna, hukukuna, sadık kalarak yeni bir yıl geçirmeyi diliyor, Ülkemize,  tüm insanlığa ve siz değerli Kapaklılı hemşerilerimize huzur ve güven ortamında sağlıklı ve sıhhatli yeni yıllar temenni ediyorum.

Marmara Haber