Daha yapacak çok iş var!

Kapaklı'ya bağlanan köy ve beldelerde eski tabelalar kaldırılarak yenileri asılmaya başlandı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Yeni mahallelerimizin yollarını yeniledik, muhtarlık binala

GÜNDEM 1.01.2015 17:00:00 0
Daha yapacak çok iş var!

Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan 6 mahalledeki tabelalar, Kapaklı Belediyesi tarafından 9 ay sonra söküldü ve sökülen tabelalar yerine yenileri takıldı.

ESKİLERİ 9 AY SONRA KALDIRILDI

Karaağaç Belde Belediyesi, Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının ardından kapanarak, mahalle olarak Kapaklı’ya bağlandı. Fakat Karaağaç Belediye Hizmet Binası üzerinde bulunan “Karaağaç Belediyesi” tabelası ancak seçimlerin üzerinden 9 ay geçtikten sonra kaldırılabildi. Binaya “Kapaklı Belediyesi Karaağaç Hizmet Binası” tabelaları monte edildi.

YENİ TABELALAR ASILDI

Kapaklı Belediyesi Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen tabelalarını yenileme çalışmalarının benzeri, yine Büyükşehir Yasası kapsamında ilçeye bağlanan Karlı, Bahçeağıl, Yanıkağıl, Pınarça ve Uzunhacı mahallelerinde de yapıldı. Köy Muhtarlığı tabelalarının kaldırıldığı muhtarlık hizmet binalarına “Kapaklı İlçesi Karlı Mahalle Muhtarlığı”, “Kapaklı İlçesi Yanıkağıl Mahalle Muhtarlığı”, “Kapaklı İlçesi Bahçeağıl Mahalle Muhtarlığı”, “Kapaklı İlçesi Pınarça Mahalle Muhtarlığı” ve “Kapaklı İlçesi Uzunhacı Mahalle Muhtarlığı” tabelaları asıldı.

‘HOŞGELDİNİZ’ VE ‘GÜLE GÜLE’ TABELALARI DA ASILDI

Daha önce Karaağaç ve diğer 5 yeni mahalledeki muhtarlık binalarında çeşitli bakım-onarım çalışmalarını ve boyama çalışmalarını tamamlayan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak muhtarlık hizmet binalarının tabelalarını yeniledi. Bununla birlikte yeni mahallelerin girişlerine “Hoşgeldiniz” ve “Güle Güle” tabelaları da monte edilerek mahallelere farklı bir görünüm kazandırıldı.

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Seçim dönemindeki beyanlarımızda Büyükşehir Yasası ile ilçemize bağlanan diğer 6 mahallenin de ilçe merkezindeki mahallelerimizin aldığı tüm hizmetlerin aynısını alacağını belirtmiştik. Dün olduğu gibi bugün de sözümüzün arkasındayız. Yeni mahallelerimizin yollarını yeniledik, muhtarlık binalarının bakım onarımlarını yaptık. Daha yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.  

Haber / Ahmet KARDEŞ