Albayrak'dan 2015 mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, basın mensupları ile gerçekleştirdiği yıl sonu değerlendirmesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yeni yılda hizmete hazır olduklarınÄ?

GÜNDEM 31.12.2014 16:18:00 0
Albayrak

HİZMET ATAĞINA KALKACAĞIZ

Belediye Meclis Salonu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak ulaşımdan eğitime her alanda hizmet atağına kalkacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet için hazırız. Hem maddi anlamda hem de teknik araç, ekipman ve kalifiye personel anlamında güçlüyüz. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza 20 milyon TL’lik iş makinesi alımı yaptık. Makine parkımızı güçlendirdik. Hizmet edebilmeniz için her anlamda güçlü olmanız gerekmektedir. Biz artık güçlüyüz. Asfalt mevsiminde hiçbir sıkıntı yaşamadan çalışmalarımızı yapacağız. “dedi.

TÜM KÖY YOLLARI ASFALTLANACAK

Süleymanpaşa’da sıkıntı yaşayan bölgelerde altyapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte derhal yol düzenleme çalışmalarını gerçekleştireceklerini kaydeden Albayrak, “Özellikle Altınova ve Değirmenaltı’nda Nisan 2015’te yol sorunu kalmayacak. 5 yıllık görev süremizde de tüm köy yollarını asfaltlayacağız. Tüm asfalt çalışmalarımız karayolları standartlarında en yüksek kalitede olacak. Ulaşım Master Planı için Pamukkale Üniversitesi ile protokol imzaladık. Toplu taşıma rehabilitasyonu ve trafik sirkülasyonu düzenleme konusunda çalışmalar başladı. Öncelikle pazaryerinin kaldırılması gerekiyor ki bu konuda Süleymanpaşa Belediyesi’nin bazı çalışmaları var. İl genelindeki ulaşım konusunda da 2 yıllık bir süre içerisinde çalışmaların tamamlanması planlanıyor." İfadelerini kullandı.

Soru cevap şeklinde devam eden basın toplantısının sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, basın mensupları ile birlikte yeni yıl pastası kesti. 

Marmara Haber