Hediye almak da vermek de insanları mutlu ediyor

Yeni yıl öncesi vitrinlerde de mağaza sahipleri indirimlerle birbiriyle yarıştı. Sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyen vatandaşlara, alışveriş kolaylığı sağlayan indirimleri sağlayan mağaza sahiple

GÜNDEM 31.12.2014 14:48:00 0
Hediye almak da vermek de insanları mutlu ediyor

YILBAŞI ALIŞVERİŞLERİ BİR BAŞKA OLUYOR

Mağaza sahipleri yılbaşı alışverişlerinde indirimli satışlar vatandaşları normal zamandan daha çok mutlu ettiğini ve vatandaşların mutluluklarına ortak olmak için fiyatlarda indirime gittiklerini belirtirken,  herkesin bir şeyler almasını istediklerini söyledi. Vatandaşlar da indirimli satışlardan memnun olduğunu ve bütçelerine göre sevdiklerine hediyelikler alarak bir birlerini mutlu ettiklerini böylece de birbirlerini hatırladıklarını söyledi. 

BÜTÇELERİNE GÖRE HEDİYELİK SEÇTİ

Yılbaşı alışverişi yapan vatandaşlar sevdiklerinizi mutlu edecek hediyenin yüksek bir fiyat taşıması yerine o güne özel bir  hediyelik eşya almanın en akıllı ve doğru bir iş olduğunu ve bu doğrultuda hediyelik seçimi yarak alışveriş yaptıklarını belirttiler. Yılbaşının son gününde yeni yıl alışverişi için işyerlerini açan mağaza işletmecileri yüzde 40’a varan indirimlerin vatandaşı alışverişe yönelttiğini söyledi.

SÜSLÜ PAKETLERE 

Bazı mağaza işletmecileri ise satışlarını arttırmak için özel günler başta olmak üzere yılbaşı alışverişinde de süslü paketler yaparak vatandaşların ilgisini çekti. Mağaza sahipleri, “Süslü paketlerle hediyeyi alan kişinin aldığı keyfi artırmada önemli bir etkisi var. Güzel paketlenmiş bir hediye, açana daha fazla keyif vermenin yanı sıra hediyeyi alanda da çok daha özel bir hediye aldığı hissini yaşatıyor.”diye konuştular.

Haber/Seyit SÜREN