TRAKYAKA Aralık ayı toplantısını yaptı

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Aralık Ayı Toplantısı Tekirdağ'da bulunan Ajans merkez binası toplantı salonunda gerçekleşti.

GÜNDEM 31.12.2014 13:59:00 0
TRAKYAKA Aralık ayı toplantısını yaptı

CİVELEK BAŞKANLIĞI’NDA YAPILDI

Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırklareli Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Abdülaziz Çıkrıkçı, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin hazır bulundu.

GENEL SEKRETER YÖNETİM KURULU’NU BİLGİLENDİRDİ

Toplantıda, bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği değerlendirme sonuçları görüşüldü. Daha sonra Ajansın 22 Şubat 2015’de Edirne’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceği Roman Çalıştayı hakkında Yönetim Kurulu’na bilgi verildi. Gündemin bir sonraki maddesi olan 2014 yılının genel değerlendirmesi, faaliyetler ve projeler hakkında Ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin genel bir sunum yaptı. Toplantının son kısmında ise Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 2015 Eylül- Ekim aylarında gerçekleştirilmesi düşünülen Balkan ülkeleri yüksek düzeyli yatırım ve iş formu hakkında Yönetim Kurulu’na bilgi verildi.

Gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.

Marmara Haber