Belediye Başkanı Baysan, öğrencilerle söyleşiye yaptı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Furtuni-İshak Pinhas Ortaokulu tarafından düzenlenen söyleşide 8. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

GÜNDEM 31.12.2014 10:31:00 0
Belediye Başkanı Baysan, öğrencilerle söyleşiye yaptı

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN BAYSAN’A BÜYÜK İLGİ

Öğrencileri mesleklerinde başarılı ve tecrübeli kişileri buluşturmak amacıyla Furtuni-İshak Pinhas Ortaokulu tarafından düzenlenen söyleşiye Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan konuk oldu. Okulun çok amaçlı etkinlik salonunda düzenlenen söyleşide Başkan Baysan, öğrenciler tarafından büyük bir sevgi seliyle karşılandı.

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

Sohbet havasında samimi bir ortamda gerçekleştirilen söyleşide öğrencilik yılları ve meslek hayatından bahseden Başkan Baysan, öğrencilere öğrenim hayatları ve meslek tercihleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu. Öğrencilik yıllarındaki başarının ileriki yıllarda çalışma hayatında da etkili olduğunu söyleyen Başkan Baysan, öğrencilere disiplinli hareket etmeleri, düzenli olarak ders çalışmaları, arkadaş seçiminde dikkatli olmaları ve derslerin haricinde onları sosyalleştirecek meşgaleler bulmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin sorularını da  cevaplandıran Başkan Baysan’a  Okul Müdürü Oktay Kaplan, günün anısına  plaket takdim etti.

Marmara Haber