Yeni yıl sevincini hep birlikte yaşıyoruz

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, yeni yıl öncesi yayımladığı mesajında, "2014 yılını geride bırakarak yeni bir yıla giriyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz."dedi.

GÜNDEM 30.12.2014 17:35:00 0
Yeni yıl sevincini hep birlikte yaşıyoruz

PROBLEMLERİ EL ELE VEREREK ÇÖZEBİLECEĞİMİZİ UNUTMAMALIYIZ

Vali Yerlikaya, yeni yıl mesajında şunlara yer verdi: “Yeni yıl, getirdiği iyimserlik ortamıyla umutları yükseltirken geçmiş yıllara ilişkin değerlendirmeler ise yeni yılda istenilen hedeflere ulaşılması bakımından yol gösterici olacaktır. 2015 yılında da ilimizin ve ülkemizin refah seviyesini daha ilerilere taşıyabilmek adına hepimize büyük sorumluluklar düştüğü bilincinde olmalıyız. Bu bilinçle çalışma azmimizi ve heyecanımızı diri tutmalı; karşılaştığımız problemleri yardımlaşma ve dayanışma içerisinde, el ele vererek çözebileceğimiz gerçeğini de unutmamalıyız.”

2015 HUZUR SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN

Yerlikaya mesajını Tekirdağlılar’ın yeni yılını kutlayarak tamamlarken şöyle dedi: “Bu düşüncelerle 2015 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa; huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, siz Tekirdağlı hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”

Marmara Haber