Albayrak Ak Parti ve MHP'yi ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

GÜNDEM 30.12.2014 14:19:00 0
Albayrak Ak Parti ve MHP

SARAY’DA SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

30 Mart'tan sonra artık siyaset gömleğini çıkardıklarını belirten Başkan Albayrak, sadece hizmet hedeflediklerini ifade ederek, "Artık Tekirdağ için hizmet zamanı. 30 Mart seçimlerinden halkımızın teveccühü ile bu önemli göreve layık görüldük. 30 Mart'tan sonra siyaset artık geride kaldı.”dedi.

GÜÇ BİRLİĞİ YAPARAK TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Yakasındaki parti rozetini çıkardığını vurgulayan Albayrak şunları kaydetti: “Ve bize oy veren vermeyen, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Tekirdağ'ın tüm milletvekillerine de 'Artık siz hepimizin milletvekilisiniz ve Tekirdağ için parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalıyız' dedim. Bugün de Saray'da AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek hep birlikte güç birliği yaparak Tekirdağ için, Saray için çalışmamız gerektiği mesajını ilettim. Bizim kapımız herkese açık. Tekirdağ artık büyükşehir oldu. Büyükşehir çok ağır bir taş. Bu taşı kaldırmak için herkes taşın altına elini koymak durumunda. Taşın altına ne kadar çok el girerse kaldırmak o kadar kolay olur. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ'ın her yerine eşit hizmet götüreceğiz. Çünkü hizmetin siyaseti olmaz"

MARMARA HABER