1911 Çerkezköyspor evinde 5 yaptı

Süper Amatör Lig'de 10. Hafta mücadelesinde 1911 Çerkezköyspor rakibi Çorlu Kültür Sultanköyspor'u 5 golle uğurladı.

SPOR 29.12.2014 19:40:00 0
1911 Çerkezköyspor evinde 5 yaptı

MAÇ SAAT 13.00’DA BAŞLADI

Süper Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor karşılaştı. Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Tolga, İsmail, Tuna, Ziya, Oğuz, Bahadır, Onur, Gençağa, Gökhan Küçük ve Ufuk kadrosu ile çıktı.

İLK GOL 34. DAKİKA’DA GELDİ

Karşılaşmanın en tehlikeli pozisyonu 24. Dakikada gelişti. Sağ kanattan Gençağa’nın pası ile Oğuz Kaptan topla buluştu. Oğuz’un ceza sahası içine yaptığı ortayı kaleci tokatladı. Dönen topu iyi takip eden Gökhan Küçük’ün vuruşu defanstan döndü. Yaşanan karambolde son olarak buluşan Ufuk’un vuruşu ile yandan auta çıktı. Rakibi karşısında galibiyet golünü arayan 1911 Çerkezköyspor kalesinde de önemli pozisyonlar gördü. Çorlu Kültür Sultanköyspor karşılaşmanın 29’uncu dakikasında mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.  Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole karşılaşmanın 34’üncü dakikasında ulaştı. Sol kanattan kullanılan korner atışında Oğuz’un ortasını rakip defans uzaklaştıramadı. Dönen topu iyi takip eden Gençağa şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u öne geçiren golü kaydetti.

İLK YARI 2-0 SONA ERDİ

İlk yarı 1-0 sona erecek diye beklenirken, karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak bir dakika uzatma gösterdi. Gençağa ile başlayan atakta Tuna Oğuz’a mükemmel bir pas gönderdi. Rakip defansın hata yaptığı pozisyonda topla buluşan Oğuz Kaptan sağ çaprazdan şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0 yaptı. İlk devre sonunda gelen golle birlikte 1911 Çerkezköysopr, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

ÜÇÜNCÜ GOL 60. DAKİKA’DA GELDİ

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye de etkili başladı.  47’inci dakikada Gençağa’nın pası  ile hareketlenen Bahadır’ın vuruşu ağlarla buluşurken, karşılaşmanın hakemi pozisyonun ofsayt olduğunu belirleyerek golü iptal etti. 54’üncü dakikada sol kanatta topla buluşan Ziya Bahadır ile verkaça girdi. Seri bir şekilde ceza sahası içine giren Ziya’nın ortasında müsait pozisyonda Ufuk değerlendiremedi. Maçta kanatları iyi kullanan 1911 Çerkezköyspor, üçüncü golü ise 60’ıncı dakikada buldu. İkinci devre etkili bir futbol ortaya koyan Ziya Gençağa ile paslaştı. Topla tekrar buluşan Ziya sol kanattan kale içine irdi. Ziya’nın şık ortasında topu bu sefer iyi takip eden Ufuk topu ağlara göndererek skoru da 3-0 yaptı.

MAÇ  TEK KALEYE DÖNDÜ

Üçüncü golün ardından oyunun kontrolünü iyice ele geçiren 1911 Çerkezköyspor 75’inci dakikada Bahadır ile bir gol daha buldu. Fakat karşılaşmanın hakemi pozisyonu ofsayt olarak değerlendirerek bu golü de iptal etti. İki gol kaydetmesine rağmen, golleri ofsayt olan Bahadır bu sefer karşılaşmada golü buldu. 81’inci dakikada Hasan’ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Bahadır iki rakip oyuncuyu oyundan ekarte etti. Seri çalımlarla ceza sahası içine giren Bahadır kalecinin bacaklarının arasından topu filelerle buluşturunca fark da dörde çıktı.

EVİNDE 5-0 YENDİ

Rakibi karşısında maçın başından sonunu kadar üstün bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip Çorlu Kültür Sultanköyspor ise hiçbir varlık gösteremedi. Rakibi karşısında savunmada önemli bir pozisyon rakibine göstermeyen 1911 Çerkezköyspor, son dakikalarda da farkı beşe çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gürer şık bir vuruş ile maçın skorunu da tayin etmiş oldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ardından 1911Çerkezköyspor’lu oyuncular galibiyetin sevincini kendilerini her maç desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. Bu karşılaşmanın ardından 1911 Çerkezköyspor puanını 19 yaparken, Çorlu Kültür Sultanköyspor ise üç puanda kaldı.

Gökhan YILMAZ