Sitespor evinde güle oynaya kazandı

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Sitespor hafta sonunda evinde karşılaştığı alt sıralardaki Ergene Belediyespor'u 3-0 yenerek, puanını 9'a yükseltti

SPOR 29.12.2014 19:37:00 0
Sitespor evinde güle oynaya kazandı

Süper Amatör Lig’de çıkışını sürdüren Sitespor evinde konuk ettiği Ergene Belediyespor’u üç golle geçerek puanını 9’a yükseltti.

EVİNDE OYNADI

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya Sitespor Mert, Onur, Semih, Mertcan, Fevzi, Tolga, Kadir, Naim, Olcay, Fahrettin ve Mert kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Ergene Belediyespor ise Göksel, Aydın, Serdar, Umut, Ali, Ferhat, Mazlum, Cenk, Mehmet, Onur, Yılmaz onbiri ile çıktı.

20 DAKİKA’DA GOL GELDİ

Taraftarının desteği ile birlikte maça başlayan Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı. Özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Sitespor arzuladığı gole karşılaşmanın 20’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topu iyi takip eden Olcay şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Sitespor’u öne geçirdi. Golün ardından Sitespor rahat bir oyun çıkarmaya başladı.

İLK YARIYI 2-0 ÖNDE TAMAMLADI

Yediği golle oyun disiplini bozulan Ergene Belediyespor karşısında daha da etkili olan Sitespor 34’üncü dakikada farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen Sitespor atağında topla buluşan Fevzi düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını iki farkla öne geçirdi. Sık sık hata yapan rakibi karşısında etkili hücumlar geliştiren Sitespor Fahrettin ve Olcay ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Sitespor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI FARK ÜÇ OLDU

İlk yarı 2-0’lık skorla soyunma odasına giden Sitespor, ikinci yarı da üçüncü golü aradı. Üçüncü gol için Ergene Belediyespor kalesine yüklenen Sitespor zaman zaman bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Farkı indirmek için ataklar geliştiren Ergene Belediyespor Yılmaz ve Mehmet ile yakaladığı pozisyonlarda kaleci Mert’e takıldı. Özellikle kanatlarda Tolga ve Mert ile çok iyi hücum gerçekleştiren Sitespor bir türlü üçüncü golü bulamadı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarın sonlarına doğru Sitespor üçüncü golü buldu. 81’inci dakikada günün başarılı ismi Tolga Şen ile Sitespor skoru 3-0 yaptı.

SİTESPOR PUANINI 9’A YÜKSELTTİ

Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Sitespor bu galibiyet ile birlikte puanını dokuz yaparken, Ergene Belediyespor ise üç puanda kaldı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Rakibimiz karşısında zorlu bir karşılaşmaya çıktık. Maçın başından sonuna kadar rakip kalede etkili ataklar geliştirdik. İlk devreyi Olcay ve Fevzi’nin şık golleri ile önde tamamladık. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakip takımın ataklarında savunmamız hata yapmadı. Son dakikalarda Tolga Şen ile bir gol daha bularak karşılaşmadan üç farklı galip ayrılmasını bildik. Bu karşılaşmada üstün bir performans sergileyen futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Ahmet Kılavuz