Özel Kalem Müdürlüğü Albayrak'ı bilgilendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye birimlerine yönelik düzenlediği yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor. Başkan Albayrak son olarak Özel Kalem Müdürlüğüâ

GÜNDEM 27.12.2014 13:06:00 0
Özel Kalem Müdürlüğü Albayrak

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG VERDİ

Yıl sonu yaklaşırken daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak ve 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın başlattığı toplantılar kapsamında son olarak Özel Kalem Müdürlüğü ile  bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Encümen Toplantı salonunda yapılan toplantıya önceki tüm toplantılarda olduğu gibi Genel sekreter Murat Yazan’ın yanısıra, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışman Fatih Ünsal ve Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı da katıldı. Toplantıda, Belediye Başkanı Kadir Albayrak Özel Kalem Müdürü Feride Ataç’tan  2014 yılı içinde yapılan çalışmalar ve 2015 yılında yapılacak çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Marmara Haber