Eşkinat TESKİ'nin çalışmalarını yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Değirmenaltı Mahallesi'nde yapılan altyapı ve yol çalışmaları yerinde inceledi. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Planlama Yatırım İnşaat Daire

GÜNDEM 26.12.2014 15:55:00 0
Eşkinat TESKİ

ÇAMURUN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Değirmenaltı Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları son hızla devam ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi sınırları içerisinde gerçekleşen çalışmaları bizzat denetlemek için TESKİ Planlama Yatırım İnşaat Daire Başkanı Cengiz Bali ile birlikte buradayız. Şu an gerçekleştirilen çalışmada altyapı çalışması yapılacak alan kazılıp işlem yapılmasının ardından kısa bir süre toprağın oturması beklenip derhal taş döşenerek vatandaşların sıkıntısını en aza indirmeye çalışıyoruz. Çalışmaların devam edeceği kazı çalışması yapılan yerleri de mıcır ile kapatarak olası yağış durumunda çamurun önüne geçmeyi hedefliyoruz.” dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK VE TESKİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa’nın birçok yerinde altyapı ve yol çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Eşkinat, “Gerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gerek Süleymanpaşa Belediyesi gerekse Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri işbirliği içinde yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sorunlu yollarımızı en kısa zaman içerisinde yenileyeceğiz.” diye konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ’nin çalışmaları hakkında da konuşan Eşkinat, “Değirmenaltı Mahallemiz’de TESKİ gerçekten çok başarılı işler çıkarıyor. Programlı bir şekilde devam eden çalışmalardaki başarılarının devamını diliyorum. Bir vatandaş olarak ben de yapılan çalışmaların her zaman takipçisi olup denetimi bizzat kendim yapmaya devam edeceğim. Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımıza da ilçemizdeki çalışmalara verdiği emek ve destekten dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Marmara Haber