Öğrencilerden örnek davranış!

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencilerinden örnek davranış. Okulun 6/K sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni Alper Tunga Duran ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi'ni ziyaret ed

GÜNDEM 23.12.2014 17:40:00 0
Öğrencilerden örnek davranış!

YÜREKLERİ KOCAMAN

Engellilere tekerlekli sandalye hediye eden öğrencilerin ziyaretinde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan “Kendileri ve minik yürekleri kocaman olan öğrencilerimiz ile öğretmenleri Alper Tunga Duran’a çok teşekkür ediyorum. Herkese örnek bir davranış sergilediler” diye duygularını dile getirdi. Daha sonra öğrenciler aralarında topladıkları paralarla satın aldıkları tekerlekli sandalyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan’a teslim etti.

ONLARI YETİŞTİREN AİLELERİNE ŞÜKRAN DUYUYORUM

Bu sırada kısa bir konuşma yaparak 6/K sınıfı öğrencilerinin duygularına tercüman olan öğretmenleri Alper Tunga Duran,“ Öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi büyüklerinin hayatını kolaylaştıracak büyük ve anlamlı bir yardım yaptılar. Kampanyaya katılan bütün çocuklarımıza teşekkür ediyor, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine şükran duyuyorum.''dedi.

Gökhan Yılmaz