Süleymanpaşa sağlığa el attı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Tabip Odası'nı ziyaret ederken iki kurum arasında yapılacak işbirliği için ilk adım atıldı.

GÜNDEM 23.12.2014 14:00:00 0
Süleymanpaşa sağlığa el attı

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz ve Aile Hekimleri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Dr. Alpay Kutal da katıldı. Başkan Eşkinat, aile hekimlerini dinledi ve sorunların çözülmesi için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

SAĞLIK OCAKLARI MODERN HALE GETİRİLECEK

Seçim döneminde belediyeye ait olan Aydoğdu ve Değirmenaltı Mahallerindeki sağlık ocaklarının modern hale getireceğine dair söz verdiğini hatırlatan Eşkinat; “Seçim döneminde bir söz vermiştim. Süleymanpaşa Belediyemize ait olan Aydoğdu ve Değirmenaltı Mahallerindeki sağlık ocaklarımızı modern hale getireceğiz demiştik. Bir bir sözlerimizi tutmaya devam ediyoruz. Bu iki değerli mahallemizdeki sağlık ocaklarımızı da baştan aşağı yenileyerek en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız. “ şeklinde konuştu.

Öte yandan Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz da Başkan Eşkinat’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken iki kurum işbirliği ile atılacak adımların Tekirdağlı vatandaşlara büyük fayda getireceğini söyledi.