Kapaklıspor 9.hafta sonuçlarından memmun

Kapaklıspor Kulüp Başkanı Adem Yavaş antrenör Faruk Kuzu ile birlikte geçen haftanın değerlendirmesini yaptı. Başkan Yavaş ve antrenör Kuzu, 9 hafta karşılaşmalarında alınan skorların Kapaklıspor

SPOR 23.12.2014 10:27:00 0
Kapaklıspor 9.hafta sonuçlarından memmun

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş ve Antrenör Faruk Kuzu, geride bıraktığımız 9’uncu Hafta kapsamında değerlendirmede bulundu.

HAFTANIN SÜRPRİZİNİ ÇORLU KÜLTÜR SPOR YAPTI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 9. Haftada oynanan karşılaşmaların skorlarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş ve Teknikdirektör Faruk Kuzu, “1911 Çerkezköyspor-Çerkezköyspor berabere kaldı. Çorlu Gençlerbirliğispor da Sitespor ile berabere kaldı. Haftanın sürprizini ise Çorlu Kültür Sultanköyspor’un Muratlı Belediyespor’u mağlup etmesi oldu” diye konuştu.

BİZİM İÇİN KADER MAÇI OLACAK

9’uncu hafta sonuçlarının bu hafta oynayacakları Malkaraspor karşılaşmasının önemini daha da artırdığını kaydeden Adem Yavaş ve Faruk Kuzu, “Malkaraspor maçı bizim için adeta bir kader maçı olacak. Çünkü bu maç sonunda ligde kafaya mı yoksa ortalara mı oynayacağımızı netleştirecek. Biz önümüzdeki iki maçı da kazanırsak ligin ilk yarısını ilk 3 içinde bitirebileceğiz” dedi.  

TRANSFER POLİTİKAMIZI ÖNÜMÜZDEKİ İKİ MAÇ BELİRLEYECEK

Kapaklıspor’un ligi ilk üçte bitirmesi halinde dere arasında takıma takviye yaparak kafaya oynayan bir takım oluşturmaya gayret edeceklerini söyleyen Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş ve Teknikdirektör Faruk Kuzu, “Devre arası yapacağımız transferleri ilk yarının son iki maçında alacağımız sonuçlar kapsamında belirleyeceğiz. Bizim temel hedefimiz ligi orta sıralarda bitirebilmek, tecrübe kazanmak ve gidebildiğimiz yere kadar gidebilmektir. Bundan sonraki sezonlarda da şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

TRİBÜN YAPILMASINI BEKLİYORUZ

Kapaklı futbolunun en büyük sorunlarından birisinin de tribün eksikliği olduğunu kaydeden Adem Yavaş ve Faruk Kuzu, “Bu sorunu ortadan kaldırmak için gereken ilk adım, geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan ihale ile atılmış oldu. Temennimiz, gelecek sezon yeni tribünlerimizde, taraftarımızla birlikte Bölgesel Amatör Lig için mücadele etmektir” diye konuştu.

SÖZ KONUSU İNSAN SAĞLIĞI İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

Son hafta oynanan Çorlu Kültür Sultanköyspor - Muratlı Belediyespor karşılaşmasında yaşanan tatsız olay hakkında da konuşan Adem Yavaş ve Faruk Kuzu, “Muratlı Belediyespor oyuncusu Süleyman Koçtan maçta yaşanan talihsiz bir olay sonrası başını duvara çarptı ve beyin kanaması geçirdi. Bu olay camiamızı derinden üzdü. Muratlı Belediyespor camiasına geçmiş olsun diyor, genç kardeşimize de acil şifalar diliyoruz. Bu olay, karşılaşmalar esnasında saha kenarında ambulans bulundurulması gerekliliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Söz konusu insan sağlığı ise gerisi teferruattır” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ