Demokrasi kazandı!

MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nda sık görmeye alışık olmadığımız bir şekilde iki bağımsız aday İlçe Başkanlığı için yarıştı. Mevcut Başkan Koray Ön

GÜNDEM 21.12.2014 18:55:00 0
Demokrasi kazandı!

YÜKSEK KATILIM OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy 11. İlçe Olağan Kongresi dün saat 13.00’da Elite Düğün Salonu’nda yapıldı.  Kongreye MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya, Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün, Muratlı İlçe Başkanı İmdat Altıntaş, Ergene İlçe Başkanı Ahmet İhsan, Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Saray İlçe Eski Başkanı Hakan Özgül, Çerkezköy İlçe Eski Başkanları Mustafa Ordu ve Eser Önsel, MHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, Tekirdağ İl Eski Başkanı Yunus Meral, Tekirdağ İl Ocak Eski Başkanları Taner Karaoğlu ve İlker Yücel, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Kamil Güray, Mümin Buluş, Saray Belediye Meclis Üyesi Serdar Sezen, Muratlı Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kuş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kuzey Kafkas Derneği Başkanı Mahmut Göçmez, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Muzaffer Doğan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, ile çok sayıda partili ve davetli katılırken, kongre salonuna gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol de ilçe başkan adaylarına başarılar diledi.

 

 

KAYBEDEN OLMAYACAK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturulurken, divan başkanlığına Enez Kaplan, divan başkan yardımcılığına Mustafa Aydın, divan üyeliğine de Hasan Bulut ve Mehmet Tüysüz seçildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mesajının okunmasının ardından kongre faaliyet raporu ve mali raporun sunulması ile devam etti. Raporların oybirliği ile kabul edilmesinin ardından kongrede ilk konuşmayı MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan yaptı. Kongreden çıkacak karar ne olursa olsun kaybedenin olmayacağını, MHP’nin kazanacağını söyleyen Kaplan “7 Haziran 2015’te yapılacak milletvekilliği seçimi milletimiz için ikinci bir kurtuluş mücadelesi fırsatı olacaktır. İnanıyoruz ki 45 yıllık MHP mücadelesinin iktidar zamanı gelmiştir. Çünkü biz metanetle çileleri, cesaretle güçlükleri yendik. Türk milleti varsa Türk milliyetçileri de vardır. Türklük varsa, Türkçe yaşıyorsa, Türk milleti bir ve beraberse Milliyetçi Hareket sonsuza kadar var olacaktır” dedi.

MHP Çerkezköy İlçe Başkan Adaylarından Şaban Kardeş de hakkın divanına çıkmadan önce MHP divanının önünde ülkü erlerinin huzuruna çıktığını söyledi. Koray Önsel’de ülkücülerin demokrasi içerisinde bir seçim yapacağına vurgu yaptı. Daha sonra yapılan seçimlerde 291 oyun 214’ünü alan Koray Önsel başkanlığa seçildi.

ÖNSEL’İN YÖNETİMİ

Koray Önsel’in başkan adaylığındaki listede şu isimler yönetime seçildi: “Koray Önsel, Fatih Berber, İlker Yücel, Ali Gürsel Tefon, Tevfik Lanacı, Çetin Aygün, Bilge Nur Şümşet, Aynur Işık, Alpaslan Karıksız, Sonat Genç, Mustafa Çevik, Halil İbrahim Kayır, Hüsamettin Kaynak, Mesut Avcı, Mehmet Kar, Mehmet Nane, Niyazi Özdemir, Özkan Başaran, Emrullah Ataçay”

Marmara Haber