İşçisine araba verdi ev de verecek

Dünya Markazı Bony Çorap, işçilerine yaptığı jestlerle de dikkat çekiyor. Bony'nin Patronu Hasan Gülkaya, çalışanlarına altın ve araba hediye ettiği gecede, gelecek yıl ise bir çalışanÄ?

GÜNDEM 21.12.2014 18:52:00 0
İşçisine araba verdi ev de verecek

Dünya markası Bony Çorap geleneksel yılbaşı etkinliğinde çalışanlarını bir araya getirdi. Silivri Garden Restaurant’ta bir araya gelen Bony çalışanları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Programda Bony’nin Patronu Hasan Gülkaya, çalışanlarına her yıl olduğu gibi bu yıl da jest yaptı. Birçok hediyenin verildiği gecede fabrika işçilerinden birine çekilişle otomobil hediye edildi.

GELENEKSEL GECE DÜZENLENDİ

ÇOSB’nin önde gelen firmalarından dünya markası Bony Çorap’ın geleneksel olarak düzenlediği yılbaşı eğlence programı Silivri Garden Restaurant’ta yapıldı. Yaklaşık 300 Bony çalışanının katıldığı programda Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya ve kızı Edanur Gülkaya, Bony Çorap Genel Müdürü Tahsin Deniz, Ak Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz ve Bony Çorap çalışanları neşeli bir gece geçirdi.

DÜNYA’NIN EN İYİ FABRİKASIYIZ

Gecede Bony Çorap Patronu Hasan Gülkaya, çalışanlarına seslendi. Bony Çorap bu yıl büyük yatırımlara imza attıklarını hatırlatarak konuşmasına başlayan Hasan Gülkaya, “Bırakın Türkiye’yi ya da Avrupa’yı, dünyanın en iyi fabrikası haline geldik. Bu bir ekip işidir. Eğer ekibiniz düzgünse, çalışanlarınız bu işi kendi işi gibi sahipleniyorsa işte o zaman başarı kendiliğinden gelir. Bu yüzden Bony’de herkes işini kendi işiymiş gibi yapacak.”dedi. Bin tane yarım adamın bir tam adam etmeyeceğini söyleyen Hasan Gülkaya, “Dolayısıyla bin tane yarım iş, bir tam iş etmez. Başarısızlıkların arkasında yatan en temel neden yarım bırakılan işlerdir. Allah’a şükür bugün dünyanın en modern tesislerine sahibiz. Allah herkese akıl fikir verdi. Önemli olan onu nasıl kullandığımızdır. Allah sağlığımızı elimizden almazsa daha uzun yıllar birlikte çalışacağız. Biz mutlu bir fabrikayız.” dedi.

İŞÇİLERE ÇEYREK ALTIN HEDİYE ETTİ

Gece daha sonra Grup Sefa’nın söylediği şarkılarla devam etti. Gecede Bony Çorap’ta 15 yılını doldurmuş çalışanlara plaket ve hediyelerini Hasan Gülkaya kendi elleriyle verirken, daha sonra 10 yılını dolduran çalışan 80 çalışana plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra çekilişle 30 talihli Bony çalışanına çeyrek altın hediye edildi.  

BİR ÇALIŞANA ARABA

İşçilere gecenin en büyük sürprizi ise otomobil çekilişi oldu. Bony’nin patronu Hasan Gülkaya, kızı Edanur Gülkaya ve Tahsin Deniz’in çektiği kura sonucu Bony Çorap Fabrikası çalışanlarından Ayşegül Şimşek, 2014 model Renoult Clio sahibi oldu. Hasan Gülkaya, gelecek yıl çekilişle bir çalışanına dayalı döşeli ev vereceğini açıklaması büyük alkış aldı.

ORYANTAL GECEYE RENK KATTI

Yılbaşı eğlencesi için özel hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından ünlü oryantal Silviya Bony Çorap’ın gecesinde sahne aldı. Silviya performansıyla Bony çalışanlarını renkli bir gece yaşattı. Gece boyunca Bony çalışanları bol bol oynadı.

Haber / Ahmet KARDEŞ