Minibüs durakları beyaz çizgi ile belirlendi

Sık sık çeşitli nedenlerle işgal edilen minibüs ve dolmuş durakları Malkara Belediyesi'nce beyaz çizgi ile belirlenmeye başladı

GÜNDEM 21.12.2014 17:09:00 0
Minibüs durakları beyaz çizgi ile belirlendi

Malkara Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, işgal edilen minibüs duraklarına çözüm üretti. İlçede şehir içi trafiğinin güvenli ve düzenli biçimde akışını sağlamak amacıyla minibüslerin yolcu almak için uğradığı durak çevrelerine beyaz çizgi çekti. 

DURAKLARA BEYAZ ÇİZGİ

Malkara Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu yerlerde minibüs durakları önüne park eden ya da durak önlerinde kısa da olsa duraklama yapan araçların yol açtığı tıkanıklığı önlemek için yeni bir uygulama başlattı. Minibüs ve otobüs duraklarının önüne beyaz çizgi çekerek, yolcu alma ve indirme alanlarını belirleyen Malkara Zabıtası, minibüs durağı olarak tespit edilen yerlere araç park edilmesini engellemeyi planlıyor.

MİNİBÜS DURAKLARINA PARK EDENLERE CEZA

Minibüs durak yerlerine park eden araçlar için Emniyet Trafik Birimlerinin, vatandaşların ihbarları ve denetimleri doğrultusunda gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını öğrenildi. Zabıta yetkilileri, hem ilçedeki trafik düzenine destek verilmesi bakımından hem de ceza ödememek açısından araç sahiplerini durak yerlerine park etmemeleri konusunda uyardı.

Marmara Haber