IC Vakfı 2014'te 650 öğrenciye burs verdi

10 yılda 10 binin üzerinde başarılı öğrenciye burs sağlayarak eğitimlerini tamamlamalarına destek olan IC Vakfı, 2014 yılında da Türkiye genelinde 650 öğrenciye karşılıksız burs verdi.

GÜNDEM 19.12.2014 17:28:00 0
IC Vakfı 2014

Fikri ve temellerini IC Holding’in kurucusu İbrahim Çeçen’in öğrenim yılları boyunca eğitimini tamamlamak için verdiği mücadeleden alan IC Vakfı, 10 bin ekonomik ve sosyal dezavantajlı üniversite öğrencisine burs desteği verdi.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "İbrahim Çeçen’in IC Vakfını kurarak kurumsallaştırdığı bu eğitim seferberliğinin kalıcı eserleri, Ankara, Ağrı, Erzincan ve Van Erciş’e yaptırdığı 5 ilkokul ve Ağrı ilinin ekonomik ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlayan, ticari amaç gütmeyen ve tamamı devlete bağış niteliğindeki kampüsü, sosyal tesisleri, derslik ve laboratuvarları ile ülkemizin seçkin eğitim kurumları arasında yerini sağlayan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’dir. Şirketimiz TREDAŞ’ı da 2012 yılından itibaren bünyesine katan IC Holding’in IC Vakfı aracılığı ile eğitime verdiği önem nedeniyle gurur duyuyoruz."  Marmara Haber