Albayrak birimlerden brifing almayı sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

GÜNDEM 19.12.2014 17:02:00 0
Albayrak birimlerden brifing almayı sürdürüyor

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İLK DEĞERLENDİRME BİLGİ İŞLEMLE

Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Murat Yazan’ın yanısıra Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışman Neşet Erdoğan ve Teftiş Kurulu başkanı Şehabettin Küçükyazıcı’nın hazır bulunduğu toplantıda  personeli tanıyan ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa Gündoğdu'dan 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, “2014 yılının son ayında daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarında bir araya geliyorum.  2014 Yılının durum değerlendirmesini ve 2015 yılındaki hedeflerimizi konuşuyoruz” dedi.

DESTEK HİZMETLERİ DİNLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, daha sonra Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı kadrosu ile bir araya geldi. Toplantıda, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Atabey Baytöre’den 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, “ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bizim için önem arzeden  kurumun itibarını yükseltecek dairelerden biridir. 2015 Yılında Destek Hizmetlerine yine büyük işler düşecektir.” dedi.

Marmara Haber