Büyükşehir ile Süleymanpaşa işbirliği için toplandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, birim amirleriyle birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediyesi biri amirlerinin katıldığı ortak bir toplantı gerçekleşt

GÜNDEM 18.12.2014 18:25:00 0
Büyükşehir ile Süleymanpaşa işbirliği için toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Murat Yazan ve tüm daire başkanları ile birlikte, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin birim müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

ORTAK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

 Genel olarak 2014 yılının değerlendirildiği toplantıda 2015 yılı için de Büyükşehir Belediyesi ile Süleymanpaşa Belediyesi'nin ortak yürüteceği çalışmalar ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Tekirdağ Merkez İlçesi Süleymanpaşa Belediyesi ile bir durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizle de sürekli iletişim ve koordinasyon halindeyiz. Bugünkü toplantımızda da Süleymanpaşa Belediyemizin başta Ekrem Başkan olmak üzere birim yöneticileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Süleymanpaşa İlçemizde gerek Süleymanpaşa Belediyemizin, gerek Büyükşehir Belediyesi olarak bizim, gerekse de ortak yapacağımız çalışmaları masaya yatırdık ve yol haritasını belirleme adına bir çalışma gerçekleştirdik. 2015 yılı ile birlikte projeler tek tek hayata geçmeye başlayacak." dedi.

Marmara Haber