Muhtardan hırsızlık uyarısı

Kapaklı'ya bağlı Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda ilçede son günlerde sıkça yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili vatandaşları uyardÄ

GÜNDEM 18.12.2014 18:04:00 0
Muhtardan hırsızlık uyarısı

CAMLARA YUMURTA ATIYORLAR

Muhtarlığa gelen vatandaşların son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına olan isyanını sosyal medya üzerinde dile getiren Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç, “Değerli vatandaşlarımız komşulardan aldığımız habere göre son dönemlerde hırsızlık olayları yine artmaya başlamış. Hırsızlar önce girecekleri evlerin camlarına yumurta atıyorlar. Camda yumurtayı silenin evde olduğunu, silmeyenlerin ise evde olmadığını anlayan hırsızlar evlere giriyorlar” dedi.

HEMEN POLİSİ ARAYIN

İlçede meydana gelebilecek bu tür hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç, “Böyle bir durum gördüğünüzde komşularınıza eğer komşularınız evde yoklar ise 155 Polis İmdat’a haber versinler. Özellikle birinci kattakiler ve camlarında demir parmaklık olmayanlar çok dikkat etmelidirler” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ