İnşaatlara dadananlar yakalandı

Saray'da inşaatlardan yapı malzemeleri çaldıkları tespit edilen 5 kişi yakalandı.

GÜNDEM 18.12.2014 17:50:00 0
İnşaatlara dadananlar yakalandı

GÖRGÜ TANIKLARI YAKALATTI

Edinilen bilgiye göre, görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda hırsızlıkta kullanılan 34 UB 5912 plakalı kamyoneti takibe alan polis ekipleri aracın Selvinaz Ç.'ye ait olduğunu tespit etti. Aracı Selvinaz Ç.'nin eşi olan ve bir çok suçtan sabıkası olan, aynı zamanda aranan Yaşar Ç.'nin kullandığını belirleyen polis ekipleri, yaptıkları operasyonla aracı 100. Yıl Caddesi üzerinde durdurup araçta bulunan Yaşar Ç., Aykut Ç., Şenol S.'yi gözaltına aldı. 

İSTANBUL’DA BİR İŞYERİNE SATTILAR

Polis ekipleri yakaladıkları zanlıların verdiği ifade doğrultusunda hırsızlık olayına karıştıklarını tespit ettikleri Erhan E. ve Eren D.'yi de gözaltına aldı. Zanlılar emniyette yapılan sorgulamada inşaatlardan çaldıkları piyasa değeri yaklaşık 18 bin TL olan yapı malzemelerini İstanbul Ataşehir'de bulunan bir iş yerine bin 300 TL karşılığında sattıklarını itiraf etti. Zanlıların beyanları doğrultusunda İstanbul Ataşehir'de bulunan iş yerine yapılan baskında zanlıların sattığı malzemeler tespit edilerek sahiplerine teslim edildi. Aynı zamanda iş yeri sahibine suç eşyasını bulundurmak ve muhafaza etmekten yasal işlem yapıldı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VAR

Yaşar Ç.'nin İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ ve Kırklareli'nde aynı yöntemle bir çok hırsızlık olayına karıştığı, kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve arandığı tespit edildi.

Polisteki sorgulamaları tamamlanan beş kişi adliyeye sevk edildi.

İha