Kaymakam Kubilay'dan sağlığa teşekkür!

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede sağlık kurumlarının başında bulunan amirleri birer 'Başarı belgesi' ile ödüllendirdi

GÜNDEM 16.12.2014 18:02:00 0
Kaymakam Kubilay

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak başta olmak üzere ilçede sağlık kurumlarının başında bulunan amirleri ‘Başarı belgesi’ ile ödüllendirerek, sağlık alanındaki çalışmalardan memnuniyetini gösterdi.

ÜÇ AMİRE BAŞARI BELGESİ VERDİ

Çerkezköy Kaymakamı  Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’a, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Erol Kıvrak’a göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı ‘Başarı Belgesi’ vererek teşekkür etti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DA TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy’ün sağlık alanında hızla iyi bir seviyeye gelmekte olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Devlet hastanesi inşaatı devam ediyor. Hastanenin faaliyete girmesiyle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilebilecek. Özel hastanelerimiz kendilerini yeniliyor. Artan nüfus artışına ve civar il, ilçelerden gelen yoğunluğa rağmen sağlık kurumlarımız başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Tüm sağlık çalışanlarımıza bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” dedi.

SAĞLIK TURİZMİ CANLANABİLİR

Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy’ün Trakya’da önemli bir sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini, tren, karayolu, Çorlu Hava Alanı’na yakınlığı gibi ulaşım ağının çok çeşitli olması ve özellikle Balkan Ülkeleri’ne ve Büyükşehirlere olan yakınlığı da ilerde önemli avantajlar sağlayacağını ve bu anlamda Çerkezköy’de Sağlık Turizmi’nin canlanabileceğini sözlerine ekledi.

Marmara Haber