Zeka oyunlarının sertifikası verildi

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Trakya Kalkınma Ajansı destekli 'Zeka oyunları için uzman öğretmenler' eğitimine katılan öğretmenler sertifikalarını aldÄ?

GÜNDEM 16.12.2014 15:29:00 0
Zeka oyunlarının sertifikası verildi

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) destekli ‘Zeka oyunları için uzman öğretmenler’ projesi kapsamında eğitime katılan öğretmenlere sertifika verildi. Eğitim kapsamında 40 saat zeka oyunları eğitim verildi.

PROJEYE 53 ÖĞRETMEN KATILMIŞTI

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu’nda düzenlenen programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘Zeka oyunları için uzman öğretmenler’ projesi için sertifika töreni düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair, Okul Müdürü Musa Dinç ile öğretmenler katıldı.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 5,6,7,8’inci sınıflara yönelik zeka oyunları öğretim programına 53 öğretme katılmıştı. Trakya Kalkınma Ajansının desteği ile Nurullah Narin Ortaokulu’nda gerçekleştirilen eğitimde dört gün süre ile zeka oyunları semineri verilmişti. Yetkililer,  programın amacının ‘Zeka Oyunları’ dersinde öğrencilerin zeka potansiyellerini tanıması ve geliştirmesi, problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirilmesi, hızlı ve doğru kararlar vermesi, sistematik bir düşünce yapısı geliştirmesi olduğunu belirtti.

 

 

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğince Nurullah Narin Ortaokulu’nda toplam 53 öğretmene seminer verildiğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan “Kursa katılan hocalarımıza teşekkür ederken, bu çalışmalara katkı sağlayan Trakya Kalkınma Ajansına da teşekkür ediyorum. Öğretmenin gelişmesine katkı sağlamak, öğrenciye verimli bir eğitim süreci yaşatmaktır” dedi.

Daha sonnra Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair tarafından Zeka Oyunları kursunda başarılı olan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Haber/ Gökhan TEKER