RAM belediyeler birliği Bulgaristan'da toplandı

Trakyakent (Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği) yönetimi hafta sonu Bulgaristan'ın Stara Zagora ve Sliven şehirlerinde gerçekleştirilen Ram Trakya Belediyeler Birliği'nin genel kurul toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 16.12.2014 14:16:00 0
RAM belediyeler birliği Bulgaristan

İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI DA YAPILDI

Ram Trakya Belediyeler Birliği'nin daveti üzerine Bulgaristan'a giden Trakyakent yönetimi, genel kurul toplantısının yanı sıra Bulgar yetkililerle işbirliği çalışmalarına ilişkin toplantılar gerçekleştirdi. Yapılan toplantılara Trakyakent'i temsilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Birlik Üyeleri Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Birlik Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı.

PROJE ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Ram Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Kolyo Milev, iki birlik arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi adına çalışmalar yapmak ve Bulgaristan ile Türkiye arasındaki kültürel faaliyetleri ve ortak proje çalışmalarını sürdürmek istediklerini açıkladı. Kolyo Milev, Trakyakent üyelerini Bulgaristan'da görmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, yeni dönemde göreve layık görülmeleri sebebi ile Trakyakent Üye Belediye Başkanları’nı tebrik edip başarılar diledi.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KARAEVLİ’DE KATILDI

Trakyakent'i temsilen toplantılara katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli  Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yoğun çalışma temposu dolayısıyla aralarında olamadığını ifade ederek, Ram Trakya yönetimine ve tüm üyelere Başkan Albayrak'ın selamlarını iletti. Bulgaristan'da karşılaştıkları samimi ortam dolayısıyla Ram Trakya Birlik Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Vekili Münür Karaevli, Trakyakent olarak Bulgaristan'daki Belediyeler ile uluslararası ortamlarda işbirliği çalışmaları yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Haber Merkezi