Türkkan: Seminer yararlı oldu

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, geçtiğimiz hafta içinde Teksif Sendikası'nın Çorlu'da Divan Otel'de gerçekleştirdiği 2 günlük 'Temel Sendikacı

GÜNDEM 15.12.2014 16:32:00 0
Türkkan: Seminer yararlı oldu

SEMİNER ÇOK VERİMLİ VE YARARLI OLDU

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Tükkan geçtiğimiz hafta yapılan seminerle ilgili değerlendirmede bulunurken şunları kaydetti: “Sendikamızın Trakya kapsamında geçtiğimiz hafta içerisinde Çorlu’da Divan Otelde gerçekleştirdiği ‘Temel Sendikacılık ve Örgütlenme’ konulu 2 günlük eğitim semineri oldukça verimli ve yararlı oldu. Türk-İş’e bağlı sendikalar olarak birebir eğitime çok önem veriyoruz. Eğitimli bir çalışan çalıştığı işyerinde verimi arttırdığı gibi daha da kaliteli ürün elde edilmesini sağlamaktadır. Bu nedenle teksif Sendikası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Eğitimli kişi verimi arttırdığı gibi kaliteden de ödün vermeyen kişidir. Aynı zamanda eğitimli işçi işyerinin de ekonomiye olan katkısını  kaliteli üretim sayesinde arttırmaktadır.”

SIK ARALIKLARLA DAHA GENİŞ KAPSAMLI YAPILMASINI ARZU EDİYORUZ

Çorlu’daki seminere Sendika Genel Başkanı Nazmi Irgat ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Şube Başkanları  ile Teksif Sendikası’nın yetkili olduğu işyerlerindeki baş temsilci ve temsilcilerinin katıldığını hatırlatan Türkkan, “Sendikamızın Trakya’yı kapsayan ve Trakya’da faaliyet gösteren Teksif Sendikası Çerkezköy, Çorlu ve Edirne Şube başkanları ve bu şubelerimizin yetkili olduğu işyerlerindeki baş temsilci ve temsilcilerine yönelik verilen seminerin 2015 yılında daha sıklıkla  ve daha geniş kapsamlı olarak devam etmesini arzu ediyoruz. Gerçekten bu seminer geniş katılımlı yapıldığında çok daha faydalı olacak ümidindeyim. Çünkü bu seminerler dediğim gibi çok verimli ve kaliteyi artırması bakımından faydalı.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN