Boş park alanları yeşilleniyor

Çerkezköy İmar planlarında 'Park Alanı' olarak geçen Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak'taki boş arazi, yapılan çalışmalarla yeni ve yeşil bir görünüme kavuşuyor.

GÜNDEM 15.12.2014 16:28:00 0
Boş park alanları yeşilleniyor

BOŞ PARKLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun yağışlarda bölgedeki evlerin yağmursuyu taşkınlarından zarar görmemesi için Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak, Samanyolu Sokak ve Şehit İlker Akkaya Sokak’ta, istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şimdi de bölgede boş halde bulunan park alanında yeşillendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

RULO ÇİM SERİLİYOR

Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak’ta boş halde bulunan ve imar planlarında park alanı olarak yer alan 550 metrekarelik alanda ağaçlandırma çalışması yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha sonra rulo çim serimi çalışmasıyla alana yeşil bir görünüm kazandırdı.

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Şehit İlker Akkaya Sokak’taki 100 metrekarelik boş park alanında da benzer bir çalışmaya imza atan ekipler, Çerkezköy Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan park alanı düzenleme çalışmalarının ilçenin birçok noktasında gerçekleştirileceğinin sinyalini verdi.  

Haber / Ahmet KARDEŞ