Medya Mensupları'nın Şarköy çıkarması

Gazeteciler hafta sonunu Çorlu Medya Mensupları Derneği'nin organizasyonu ile Şarköy'de geçirdi. Şarköy'de Kaymakam Zekeriya Güney ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok gazetecilere

GÜNDEM 15.12.2014 16:18:00 0
Medya Mensupları

Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından Şarköy’e düzenlenen gezide Dernek üyeleri, aileleri ile birlikte doyası eğlendi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Şarköy Kaymakamlığı ve Şarköy Belediyesi’nin ortaklaşa organize ettiği gezide Çorlu Medya Mensupları Derneği üyeleri, aileleriyle birlikte Tekirdağ’ın en şirin ilçesi Şarköy’ü gezme fırsatı buldu. Geceyi Şarköy Esinti Otel’de geçiren Medya Mensupları kafilesi, onurlarına verilen akşam yemeğinde gönüllerince eğlendi. Yemek programına Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Mengi ile Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetimi ve aileleri katıldı.

 

 

ŞARKÖY’ÜN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ

Dernek olarak üyeler ve aileler ile bir araya gelerek Şarköy’ü tanımak ve tanıtmak için bu geziyi düzenlemeye karar verdiklerini ifade eden Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, “İşimiz gereği ailelerimize fazla zaman ayıramıyoruz. Üyelerimiz ve ailelerimiz ile birlikte Trakya’nın turistik anlamda iki mavi bayrağa sahip, yaz aylarında yerli turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Şarköy’e gezi düzenlemek istedik. Burada bizleri Şarköy Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Şarköy’de bulunan üyemiz Nuri Çağlar arkadaşımız çok sıcak bir şekilde karşıladı. Bu bölgede yaşayan insanlar olarak iki mavi bayrağa sahip olan bu ilçemizin kıymetinin bilinmesi gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

 

 

YAZIN NÜFUS 300 BİNİ BULUYOR

İlçenin iki mavi bayrağı olması nedeniyle yerli turistlerin akınına uğradığını belirten Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, “Şarköy bizim için çok önemli. Bölgenin iki mavi bayraklı turistlik bölgesi. 7 kilometre ile en büyük sahil bandı olan ilçeyiz. Kış mevsiminde 30 bin olan nüfusumuz, yaz mevsiminde ise 300 bine ulaşıyor. İller bankasından 30 bin kişiye göre ödenek geliyor fakat bununla sadece maaşları ödeyebiliyoruz” dedi.

ŞARKÖY’E HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

Medya mensuplarını ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu kaydeden Başkan Altınok, “Şarköy’ü gezecek göreceksiniz. Gittiğiniz her yerde Şarköy’ün bu güzelliklerini anlatın. Şarköy’e hep birlikte sahip çıkalım” dedi. Kaymakam Zekeriya Güney ise “Şarköy sakin güzel bir ilçemiz. Güzel bir turistlik bölgemiz. Şarköy’de sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz” dedi. Gecede Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Şarköy Haber Gazetesi sahibi Nuri Çağlar ve Esinti Otel sahibi Kaan Bulgan’a birer teşekkür plaketi verildi. Gecede gazeteciler ve protokol üyeleri canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Haber / Ahmet KARDEŞ