Kapaklıspor'a evinde yan bakılmıyor 2-0

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kapaklıspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında evinde Ergene Belediyespor'u konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada tek kale bir futbol ortaya

SPOR 15.12.2014 15:46:00 0
Kapaklıspor

Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor evinde konuk ettiği Ergene Belediyespor’u iki golle geçti.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Pazar günü 14.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. Rakibi karşısında maçın başından itibaren etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor istediği pozisyonları bulmasına rağmen golü bulamadı. Konuk ekip Ergene Belediyespor ise kontra ataklar geliştirerek temsilcimiz kalesinde gol aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz ileri uç elemanları ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımda geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı.

GARİP’TEN JENERİKLİK GOL

İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de temsilcimiz çok etkili ataklar geliştirdi. Ergene Belediyespor savunmasına kapanarak gelişen Kapaklıspor ataklarında hata yapmadı. Kapaklıspor yaptığı oyuncu değişiklikleri ile rakip kalede gol aradı. Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 80’inci dakikasında ulaştı. Kapaklıspor sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Garip mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

İKİ GOLLE GALİP AYRILDI

Garip’in mükemmel vuruşu ile öne geçen temsilcimiz golün sevincini teknik heyet ile paylaştı. Rakibi karşısında iyi direnmesine rağmen kalesinde golü gören konuk ekip Ergene Belediyespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Uzatmaların ikinci dakikasında az adamla Ergene Belediyespor savunmasını yakalayan Kapaklıspor Anılcan Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile birlikte puanını 12 yaparken, Ergene Belediyespor ise üç puanda kaldı.

OYUNCULARI KUTLADI

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Rakibimiz karşısında maç boyunca istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Atak yapmamıza rağmen gol yollarında sıkıntı yaşadık. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında Gakip’in 30 metreden kaydettiği golle öne geçtik.  Rakibimizin beraberlik için yüklendiği dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldık. Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyan ve maçtan galibiyet ile ayrılan futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.