Albayrak'ın 'Pazar'ı yok!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Pazar günü mahalle gezisine çıktı. Sağlamtaş ve Beyoğlu Mahalleleri'nde vatandaşlarla çay içip sohbet eden Albayrak, sorunları dinleyip talep

GÜNDEM 15.12.2014 15:17:00 0
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, durdurak bilmeden çalışıyor. Hafta içi birçok program ve toplantısına rağmen birkaç ilçe turu atan Albayrak, mahalle, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

PAZAR GÜNÜ MAHALLE GEZİSİ YAPTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Pazar günü mahalle gezisine çıktı. Sağlamtaş ve Beyoğlu Mahallelerini ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla çay içip uzun sohbetler yaptı. Mahalle sakinlerinin isteklerini ve sıkıntılarını not eden Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm mahallelere hizmet götürecek güce ve kapasiteye sahiptir. 2015 yılı ile birlikte hizmet yağmuru başlayacak ancak biz göreve geldiğimizden bu yana vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz.”dedi.

 

HİZMET FELSEFEMİZ İNSAN

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelmesini hizmet felsefesine bağlayan Albayrak, “Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça, hizmet felsefemizin temelini oluşturan insanlarımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim önceliğimiz. Köy kent ayrımı gözetmeden her yere her bölgeye, ilimizin en ücra köşesine kadar  hizmetlerimizi götüreceğiz. 5 yılın sonunda kazanan halkımız olacak, kazanan Tekirdağ olacak." dedi.

Pazar günü yapılan ziyarette Sağlamtaş ve Beyoğlu sakinleri de Başkan Albayrak'a isteklerini iletirken, bu ziyaret nedeniyle de mahallelerini unutmadığı için teşekkür ettiler.

Marmara Haber