CHP Çerkezköy'de mahalle temsilcilerini belirledi

CHP Çerkezköy Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Metin Akyıldız, ilçedeki mahalle temsilcilerini belirlediklerini kaydetti. Akyıldız, yeni yönetimin icraatleri arasında bulunan mahalle temsilc

GÜNDEM 12.12.2014 15:03:00 0
CHP Çerkezköy

Örgütlenmeden sorumlu CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Metin Akyıldız, ilçede CHP Mahalle Temsilcileri’nin belirlendiğini bildirdi. Akyıldız , her mahallede 15 temsilci belirlenirken, her bir mahalleye de İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden birinin Mahalle Koordinatörü olarak görevlendirildiğini söyledi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatının Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Akyıldız, İlçe Yönetim Kurulu olarak hızlı çalıştıklarını belirterek, “İlçe yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda yönetim olarak herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor. İlçemizde partimizi çok daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak bende ilçemizin tüm mahallelerinde partimizin mahalle temsilcilerini  belirledim. Her mahallemizde 15 er kişiden oluşan mahalle temsilcileri belirlendi ve her mahalle temsilcimizin başına da ilçe yönetim kurulu üyelerimizden biri Mahalle Koordinatörü olarak görevlendirildi. Koordinatör arkadaşlarımızda kendileriyle birlikte çalışacak.  Bu arkadaşlarımız Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak bana bağlı çalışmalarını sürdürecek. Mahalle Temsilcilerimiz Koordinatörlerin başkanlığında hazırlayacakları mahallelerinin sorun ve sıkıntılarını bir rapor halinde bana sunacak ve bende bunların çözüme kavuşması için Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sunacağım.”açıklamalarında bulundu.

İLK TOPLANTI BAĞLIK MAHALLESİ İLE YAPILACAK

Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Akyıldız, mahalle temsilcileri ve koordinatörleriyle yapılacak toplantılar hakkında bilgi verirken şunları kaydetti: “İlk toplantımıza Bağlık Mahallemizden başlayacağız. Bağlık Mahallesi Temsilcimiz ve Koordinatörü ile birlikte 18 Aralık Perşembe günü  İlçe Teşkilatımız’da Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da katılımıyla bu toplantıyı gerçekleştireceğiz. Toplantıda mahalle temsilcilerimizin mahalleleriyle ilgili rapor halinde hazırladıkları sorunlar masaya yatırılacak. Sorunların ve beklentilerin  acilen nasıl giderileceği ve çözümü bu toplantıda görüşülecek. Ayrıca toplantıda nasıl bir çalışma yapmaları konusunda kendilerini bilgilendireceğiz. Amacımız 2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde partimizin ilçemizde birinci parti olarak çıkmasıdır. Bu nedenle çalışmalarımızı yılmadan sıkı şekilde sürdüreceğiz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN