Basın bizim için çok önemli!

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe ve İlçe Emniyet Müdür yardımcısı İzzet Ersoy, Çorlu Medya Mensupları Derneği'ni ziyaret etti. Efe, "Basın bizim için önemlidir. Onları yazdÄ

GÜNDEM 11.12.2014 15:47:00 0
Basın bizim için çok önemli!

ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kısa bir süre önce atanan Aykut Efe nezaket ziyaretlerine başladı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Efe’yi, Çorlu Medya Mensupları Derneği’nde Dernek Başkanı Mehmet Yirun ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Mehmet Yirun’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Efe, Çorlu’daki medyanın çalışmalarını yakın takip ettiğini belirterek, “ Çorlu’ya yeni geldim. Ancak daha önceden Tekirdağ’da çalıştığım için bölgeyi biliyorum. Burada ki basın mensuplarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Derneğinizin çalışmalarını biliyorum bunun içinde sizi ve yönetim kurulu üyelerinizi kutluyorum.” dedi.

ATATÜRK BÜSTÜ HEDİYE ETTİ

Derneğe yapılan ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Mehmet Yirun, “ Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu bağlamda şahsım ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım ve üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Çorlu’da, Emniyetimizin başarılı çalışmalarını bizlerde yakında takip ediyoruz. Suç ve suç unsurlarına göz açtırmadan çalışmalarınız takdir edilmektedir. Sizin şahsınızda tüm emniyet teşkilatımıza başarılar diliyorum.”dedi. Yirun ziyarette günün anısına Çorlu Medya Mensupları Derneği Onursal Başkanı Erdal Özcan tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe’ye Derneğin amblemi bulunduğu Atatürk büstünü hediye ettirdi.

Marmara Haber