Vali Civelek köylü kadınlarla ders dinledi

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi Ertuğrul Köyü'nde başlayan Kadın Çiftçi Eğitim Programı'na katılan Vali Esengül Civelek, köylü kadınlara destek verdi

GÜNDEM 11.12.2014 15:40:00 0
Vali Civelek köylü kadınlarla ders dinledi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Ziraat Odaları Genel Merkezi İşbirliği Protokolü kapsamında Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne Bağlı Ertuğrul Köyü’nde Kadın Çiftçi Eğitim Programı  başladı.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek,  Eğitim Programı kapsamında Ertuğrul Köyü’nün kadınlarını ilk derslerinde yalnız bırakmadı. Ertuğrul Köyü’ndeki ilk eğitim programına katılan Vali Esengül Civelek, kırsal kalkınmada büyük rol üstlenen kadınların her zaman yanlarında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini belirtti.

KÖY KAHVESİNE GİTTİ

Kadın Çiftçi Eğitim Programı’na katılan Vali Civelek, daha sonra Ertuğrul Köyü’nde köy kahvesine de gitti. Köy sakinleri ile kahvede bir araya gelen Vali Esengül Civelek, sorunları dinleyip sohbet etti.

KÖYDE GEÇMİŞE YÖNELİK KÜLTÜR EVİ OLUŞTURULDU

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, daha sonra köy sakinlerinden Fatma Efe kadınının oluşturduğu Kültür Evini gezdi. Vali Esengül Civelek, Fatma Efe’yi ve köy halkını çalışmalarından ve gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tebrik etti.