PERYÖN'den Kubilay'a teşekkür

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi (PERYÖN) Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek, 8. İnsan Yönetimi Kongresi'ne ve

GÜNDEM 11.12.2014 15:39:00 0
PERYÖN

PLAKET VERDİ

PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, geçtiğimiz günlerde ÇOSB Konferans Salonunda düzenlenen ‘Yetenek Yönetimi’ temalı 8. İnsan Yönetimi Kongresi’ne verdiği destek nedeniyle plaket vererek teşekkür etti. Kaymakam Metin Kubilay da Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin ve tüm yönetim kuruluna yaptıkları çalışma nedeniyle tebrik etti.

BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMALARA DA DESTEK VERECEĞİZ

Ziyaret sırasında “Başarı tatlıdır ama ter kokar” sözüne atıfta bulunan Kaymakam Metin Kubilay, Özber Çetin ve çalışma arkadaşlarının büyük bir özveri ve yoğun bir çalışma sonucu bu kongreyi gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Trakyanın en büyük kongresi olan ‘Yetenek Yönetimi’ temalı bu Kongreye ilçe olarak ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek yapılan kongrenin amacına ulaştığını, çok sayıda yararlı ve önemli sunumların gerçekleştirildiğini vurguladı. Kaymakam Kubilay, son olarak PERYÖN Trakya Şubesi’nin bundan sonra yapacakları tüm çalışmalarda her türlü desteği vereceklerini ifade ederek başarılarının devamını diledi.