Rölyef kursiyerlerinden Kaymakam Kubilay'a jest

Çerkezköy'de Kent Konseyi ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde açılan 'Rölyef' kursunu gezmeye giden Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Kaymakamlığı için yapılan rölyef portresi hediye

GÜNDEM 10.12.2014 17:25:00 0
Rölyef kursiyerlerinden Kaymakam Kubilay

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede açılan rölyef kursunu ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi. Kursiyerler de öğrendikleri ile yaptıkları ilk rölyef çalışmalarından birini Çerkezköy Kaymakamlığı’na hediye etti.

KAPASİTEYİ TAM KULLANMAK İSTİYORUZ

Çerkezköy Kent Konseyi ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde açılan rölyef kursunu ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, kursiyerlere başarılar dileğinde bulundu. Halk Eğitimi Merkezi’nin kapsamını genişletmeye daha çok vatandaşa ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, “İlçemizde 2014 yılında açtığımız kurslarda 7800 kursiyerimiz çeşitli eğitimler aldı. Hedefimiz 2015 yılında daha çok kurs açarak 10 bin 500 kursiyer kapasitesine ulaşmak.”dedi.

 

 

8 KURS AÇTIK

Halk Eğitimi Merkezi’nin Kent Konseyi ile yaptığı işbirliğine değinen Kaymakam Metin Kubilay, “Fiziksel mekanlarımız yetersiz. Bu nedenle halk eğitimi çalışmalarını Halk Eğitimi Merkezimiz’de, Kent Konseyiniz’de ve okullarımızda sürdürüyoruz. Bizlere bu imkanı veren Kent Konseyimize de teşekkür ediyorum. Kent Konseyimiz’de 8 kurs açtık ve bu kurslara 136 kursiyerimiz devam ediyor. Bunlardan biri de bu gün buradaki üç boyutlu röylef kursumuz.Biz halk eğitimi çalışmalarını hayatın her alanında renkli olarak değerlendiriyoruz. Benim 63 tane yeni modül çalışma hedefim var. Bu çalışmalar da ilçemizin önemli bir sanayi kenti olması nedeniyle sanayicilerimizle birlikte başladık.”diye konuştu.

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI’NA HEDİYE YAPTILAR

Ziyaret sırasında Kaymakam Metin Kubilay’a ‘Üç boyutlu rölyef’ kursuna katılanlardan anlamlı bir de hediye verildi. Kursiyerlerin hazırladığı üzerinde Atatürk Portresi ve Türkiye haritası bulunan, Türkiye Cumhuriyeti ve Çerkezköy Kaymakamlığı yazılı üç boyutlu rölyef çalışmasından oluşan çerçeveli bir portre Kaymakam Metin Kubilay’a hediye olarak verildi. Hediyeyi,  İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Vekili  Necmi Akman, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve kurs öğretmeni Yasemin Tokgöz Kaymakam Kubilay’a verdi. Hediye karşısında duygulanan Kaymakam Kubilay, “Öncelikle Kent Konseyimiz bünyesinde Kent Konseyimiz ve İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğümüz işbirliğiyle açılan bu üç boyutlu rölyef kursunda çok güzel işlere imza attığınızı gördüm ve çok mutlu oldum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN