Tekirdağ'da yeni alarm merkezi kuruldu

Kilit endüstrisinin mucidi olarak anılan 171 yıllık dünya markası Yale, aylık sabit hizmet bedeli olmadan, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu yeni Alarm Merkezi'ni Tekirdağ'da hizmete soktu.

GÜNDEM 9.12.2014 18:13:00 0
Tekirdağ

Resmi rakamlara göre sadece geçen yıl ülke genelinde 150 bin ev hırsızlığının gerçekleştiğini söyleyen Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, “Diğer şehirlerimizde olduğu gibi Tekirdağ’da da, her sene yüzlerce hırsızlık olayı meydana geliyor. Yapılan araştırmalar kesin olarak gösteriyor ki alarm sistemine sahip ev ve işyerleri, hırsızların hedefinde olmaktan çıkıyor. Yale Kilit olarak yeni alarm hizmetini bayilerimiz üzerinden Tekirdağ’a getirdik. Şu anda şehir merkezinde ve Çerkezköy’de Yale Alarm Merkezlerimiz aktif olarak çalışıyor. Kısa zamanda sayılarını artıracağız” dedi.

Yale Alarm Merkezi’nde Premium ve Compact isminde iki farklı model bulunurken, kullanıcıların, 7 gün 24 saat caydırıcı güvenliğe kavuştuğu belirtildi. İhtiyaca göre 12 ayrı aksesuarın eklenebildiği Compact model alarm sistemi 288 TL artı KDV, Premium model ise 768 TL artı KDV’den satışa sunuluyor.