Vali Yerlikaya'dan sahte twitter uyarısı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Valilik Basın Müdürlüğü aracılığı ile yaptığı açıklamada kullandığı twitter hesabı bulunmadığını, adının kullanılarak sahte hesaplar açıld

GÜNDEM 9.12.2014 18:00:00 0
Vali Yerlikaya

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada Vali Ali Yerlikaya’nın herhangi bir twitter hesabının bulunmadığı belirtildi.

RESMİ TWİTTER HESABI VAR

Valilikten yapılan açıklamada Tekirdağ Valiliği olarak kullanılan tek resmi twitter hesabının ''@TekirdagValilik'' hesabı olduğu, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın veya Valiliğin adına açılmış başka hesaplara itibar edilmemesi gerektiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın adı ve fotoğrafı kullanılarak açılan sahte hesaplarla ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

TWİTTER HESABINI DONDURMUŞTU

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Ramazan ayı içerisinde twitter hesabı üzerinden İsrail mallarına boykotu dile getirmek amacıyla yaptığı paylaşım sonrası Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün verdiği iftarda masasında fanta ile görüntülenmiş, bu olay sonrası sosyal medyada gündem konusu olmuştu. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya bu olaya twitter hesabı üzerinden açıklık getirerek masadaki fantayı içmediğini olayın çarpıtıldığını belirtmişti. Vali Yerlikaya yaşanan bu gelişmeler sonrası twitter hesabını dondurmuş ancak bazı haber sitelerinde geçtiğimiz günlerde tekrar twittera geri döndüğü yönünde haberler yer almıştı.

ŞOFÖRLERİ ZİYARET ETTİ

Bu arada önceki gün Vali Ali Yerlikaya, makamına geçmeden önce Valilik’de görev yapan şoförlerle bir araya geldi. Valilik’de görev yapan şoförler için yeni yapılan ‘Bekleme Odası’nı ziyaret eden Vali Yerlikaya, burada incelemede bulundu ve şoförlerle birlikte sabah çayı içti.

Marmara Haber