Öge'den kongre sonrası ilk açıklama

Hafta sonunda yapılan Çerkezköy İlçe Kongresi'nde Genel Merkezi'n tek aday önermesine rağmen iki adayın yarışması sonrası ipi göğüsleyen Abdullah Öge, "Kongremiz demokratik bir şekil

GÜNDEM 8.12.2014 17:55:00 0
Öge

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Abdullah Öge kongre sonrası İlçe Teşkilatı’nda partililere hitaben yaptığı konuşmada, kongrenin demokratik şekilde gerçekleştiğini ve güzelliğinin Genel Merkez’de de kabul göreceğini söyledi.Kongre sonrası İlçe Başkanı Abdullah Öge, parti binasında Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ve Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile birlikte değerlendirme yaptı.

KAZANAN HEPİMİZ OLDUK

Kongrede Divan Kurulu Başkan yardımcılığı yapan Sinan Meral, Çerkezköy İlçe Kongresi’nin güzel bir atmosferde birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirterek, “Çerkezköy ilçe kongremiz çok güzel geçti. Tam bir birlik ve beraberlik içinde geçen kongrede kazanan AK Parti oldu. Partimiz oldu. Kazanan hepimiz olduk. Bu birlik ve beraberlik her zaman aynı şekilde devam edecek. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor. Seçilen arkadaşlarımızı da tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

YEMEDEN İÇMEDEN ÇALIŞTIK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge,ise kongre sonrası verdiği ilk demeçte, “Kongreye 3 gün yemeden içmeden çok sıkı şekilde çalıştık.Kongremiz demokratik şekilde yapıldı. Kongremizin güzelliği Genel Merkezde de kabul görecek. Kongrede bize oy verenlere de vermeyenlere de çok teşekkür ediyorum. Kazanan Ak Parti olmuştur.”diye konuştu.

ÇERKEZKÖY’ÜN İKİ DEĞERLİ GENCİ MÜCADELE ETTİ

AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de, “Kongre sürecinde ilçe başkanlığına Çerkezköy’ün iki değerli genci demokratik şekilde mücadele etti. Genel Merkezin baskısına rağmen aday olan Mehmet Can Danyeli’nin kongrede aday olarak seçimlere girmesini Abdullah Öge kardeşimde istedi ve onun isteği ile birlikte iki aday ile gidilen seçi demokratik şekilde gerçekleşti. Başkanımızın da dediği gibi kazanan AK Parti oldu. Hayırlı olsun.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN