Vali Yerlikaya miniklere çorba ısmarladı!

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, ilkokul öğrencilerine yönelik ders başlamadan önce 'Çorba dağıtım' projesi başlattı. Proje Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kaynaklarÄ

GÜNDEM 8.12.2014 17:40:00 0
Vali Yerlikaya miniklere çorba ısmarladı!

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, minik öğrencilere yönelik ilginç ve dikkat çeken bir proje başlattı. Proje kapsamında ilköğretim öğrencilerine her gün ders başlamadan önce çorba ikram ediliyor.

ÇORBA PROJESİ BAŞLATTI

Dezavantajlı grupların eğitim gördüğü Süleymanpaşa İlçesi Aydoğdu ve 13 Kasım İlkokulunda, öğrencilerin okula devamlılıklarını sağlamak ve okul başarılarını arttırmak için Vali Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından öğrencilere, derslere başlamadan  önce çorba dağıtımı projesi başlatıldı.

VALİ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE ÇORBA İÇTİ

Vali Ali Yerlikaya, Süleymanpaşa İlçesi Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, 13 Kasım İlkokuluna gelerek çorba dağıtım projesini yerinde incelediler, öğrenci ve velilerle birlikte çorba içtiler.

Ziyarette sırasında veli ve öğrenciler projeden duydukları memnuniyeti Vali Yerlikaya’ya bizzat dile getirme fırsatı da buldu.   22 Eylülde başlayan projeden Aydoğdu İlkokulunda 154, 13 Kasım İlkokulunda 162 öğrenci faydalanıyor. Projenin  yıl sonuna kadar devam etmesi planlandı.

Marmara Haber