Ortada elektrik direği var yandan geç!

Yol ortasındaki direk araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Bu durum ne Belediye'yi ne de TREDAŞ'ı rahatsız ediyor. Kaldı ki elektrik direğine rağmen yol asfaltlanmış!

GÜNDEM 8.12.2014 17:31:00 0
Ortada elektrik direği var yandan geç!

İstasyon Mahallesi’nde yol ortasındaki elektrik direği görenleri şaşkına çeviriyor. Yolu kullanan sürücüler, elektrik direğine çarpmadan geçmek için gayret gösterirken, engebeli yolda aracın hakimiyetini kaybetme riski de artıyor. Yol ortasında kalan elektrik direklerine tepki gösteren mahalleli, yetkilileri bir an önce bu duruma son vermeye davet ediyor.

MAHALLELİ CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK DİYOR

Yokuş olan cadde üzerinde özellikle kış aylarında buzlanma yaşandığını belirten mahalleli, hava şartlarının iyice kötüleşmeden bu duruma çözüm bulunmasını istiyor. Yol ortasındaki elektrik direklerinin kazalara yol açma endişesini taşıyan mahalleli, “ Sürücüler bu yokuştan aşağı indiği zaman buzlanma nedeni ile kaza yapma ihtimali olacaktır. Elektrik tellerinin üzerinden geçtiği evlerde yüzlerce insan yaşıyor. Yolun ortasında duran direkler sürekli bizlerin ve çocuklarımızın can güvenliklerin tehlikeye atıyor. Yaşanacak bir kazada çok tehlikeli sonuçlar doğa bilir. Bir an önce yetkililer bu duruma çözüm bulmalı.” diyor.

Ahmet Kılavuz