Her sabah Mustafa Kemal Atatürk'ün resmine bakarım

ÇYDD Tekirdağ Şubesi'nin 20. yıl kutlamasına katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, böyle konuştu

GÜNDEM 7.12.2014 16:24:00 0
Her sabah Mustafa Kemal Atatürk

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tekirdağ Şubesi’nin düzenlediği 20. yıl kutlamalarına katıldı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Aysel Çelikel’in açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da söz alarak, “Her sabah kalktığımda güneşe bakarım, denize bakarım, ondan sonrada Mustafa Kemal Atatürk’ün resmine bakarım. Bizim yolumuzu öyle bir yol. O yol da yoldaş olduklarımla bugün bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. “ dedi.

20. YIL KUTLAMASI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tekirdağ Şubesi’ne destek verenlere cam plaket verilen programda Başkan Eşkinat da derneğe katkılarından dolayı bir plaket ile ödüllendirildi. Bu jest karşısında Başkan Eşkinat ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Aysel Çelikel’e Süleymanpaşa Belediyesi logolu lokumluk hediye etti.Duygusal anların yaşandığı etkinlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kurucusu Türkan Saylan’da unutulmazken etkinlik 20. yıl yemeği ile devam etti.

Derneğin Tekirdağ kurucularından biri olan Başkan Eşkinat’ın yanı sıra etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Meclis üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Aysel Çelikel, Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, Tekirdağ Şube Başkanı Gömeç Göçmen, Tekirdağ şube yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Marmara Haber