Çerkezköylü kuaföre Esnaf Odası Başkanı'ndan plaket

Start Tv'de yayınlanan 'Benim Kuaförüm' adlı yarışmada birinci olan Çerkezköylü kuaför Gökhan Akı'ya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ plaket vererek teşekkür et

GÜNDEM 7.12.2014 16:22:00 0
Çerkezköylü kuaföre Esnaf Odası Başkanı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yönetim kurulu üyeleri için verdiği yıl sonu yemeğinde Star Tv’de yayımlanan ‘Benim Kuaförüm’ adlı yarışmada birinci olan kuaför Gökhan Akı’ya plaket verdi. Bozdağ, Akı’nın Çerkezköy’ün gururu olduğunu söyledi.

ESNAF YIL SONU YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, yönetim kurulu üyelerine yönelik ilçedeki Yalı Resturant’da yıl sonu yemeği düzenledi. Akşam yemeğinde yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ali Bozdağ, “Bu yıl yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte güzel çalışmalara imza attık. İnşallah bu çalışmalarımıza 2015 yılında da başarılı bir şekilde devam ederiz.”dedi.

ÇERKEZKÖYLÜ KUAFÖR’E PLAKET VERDİ

Yönetim kurulu üyelerine yönelik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın verdiği yemekte bir de konuk vardı. Star Tv’de geçtiğimiz günlerde yayınlanan ‘Benim Kuaförüm’ isimli yarışma programında birinci olan Çerkezköylü milli kuaför Gökhan Akı’ya Başkan Bozdağ, başarısı nedeniyle teşekkür ederek, plaket verdi. Bozdağ ayrıca, kuaför Akı’ya makas ve kurutma makinesi hediye ederek, mesleki anlamda gönül aldı. Plaket sunumunun ardından konuşan Bozdağ, “Gökhan Akı kardeşimiz Benim Kuaförüm yarışmasında zorlu rakiplerle yarışmasına rağmen birincilik kazanarak Çerkezköy’e çok güzel bir başarı getirmiştir. Bundan sonra da kendisinden başarılar bekliyoruz. Kendisi Çerkezköy’ün ismini hem ulusal hem de uluslararası alanda başarıyla duyuruyor.”dedi.

Başarılı kuaför Gökhan Akı, kendisine plaket veren Bozdağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve “Yarışmada büyük bir sabırla işimi en iyi şekilde yaparak yarışmanın birincisi oldum ve çok mutluyum. Bu yarışmada Çerkezköyümüz’ün ismini büyük kitlelere duyurmaktan da onur duydum” diye duygularını dile getirdi.

Menşure Kardeş