MHP Hayrabolu kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ'da kongre sürecine Hayrabolu kongresiyle başladı. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede başkan değişmezken Alaattin Özgül başkanlığındaki yönetim kurulu göreve dev

GÜNDEM 7.12.2014 15:47:00 0
MHP Hayrabolu kongresi yapıldı

Hayrabolu Uslu Düğün Salonu’nda yapılan kongreye MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, İl Başkan Yardımcıları Mülayim Çınar, Mehmet Üsüz, Fatih Erge, Bahadır Yazıcı ve Dr. Alper Gürdal katılırken MHP Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, Muratlı İlçe Başkanı İmdat Altıntaş, Belediye Başkan Vekili Nejdet Hacet, CHP İlçe Başkanı Hamdi Çetin, Ziraat Odası başkanı Vasfi Bulut, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Başoğlu, Esnaf Kefalet Başkanı Ümit Gökmen, Belediye meclis üyeleri ve bir çok sayıda STK temcisi katıldı.

MHP HAYROBOLU’DA İDDİALI PARTİ

Kongrede Divanı Enez Kaplan başkanlığında Dr. Alper Gürdal, Bahadır Yazıcı, Arif Yalçın ve Hüseyin Dönder’den oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gündem gereği, faaliyet raporları ve mali bilanço haziruna okundu ve ibra edildi. İlçe Başkan Adayı Alaattin Özgül kısa bir konuşma yaparak MHP'nin Hayrabolu'da iddialı partiler arasında olduğunu belirterek,"Önümüzdeki genel seçimlerde yönetimimle birlikte var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ROZET TAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Siyasi konuşmaların ardından Hayrabolu Yağlı Tohumlar Emekli Müdür Rifat Gül ve 1941 Doğumlu Mehmet Baltacıoğlu'na parti rozetlerini il başkanı Enez Kaplan düzenlenen törenle taktı. 254 delegenin olduğu Hayrabolu ilçe başkanlığı il kongresine 28 delege gönderdi.