Bakan Işık hemşerileri ile hasret giderdi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Edirne'nin ardından Tekirdağ'a geçerek Malkara'da yakınları ve hemşerileriyle bir araya geldi.

GÜNDEM 7.12.2014 15:43:00 0
Bakan Işık hemşerileri ile hasret giderdi

Bakan Işık’ın Malkara’da ilk durağı, kız kardeşleri Habibe ve Hanife Yıldız’ın evi oldu. Ablası ve kardeşinin evinde yemekte ağırlanan Bakan Işık, buradan bir kahvehaneye geçerek hemşerileri ve Malkara sakinleriyle bir araya geldi.

Bakan Işık, kahvehane ziyaretinde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Malkara’da yaşayan Gümüşhaneliler ve ilçedeki vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kahvehane ziyaretinde söz alan emekli bir öğretmen ve aynı zamanda ilçede gazetecilik yapan Önder Tabak isimli bir vatandaş, Bakan Işık’tan, Malkara’da faaliyet gösteren Organize Sanayi Bölgesi’nin yollarının kanayan yara olduğunu ileterek, bir an önce yapılması gerektiği taleplerinin olduğunu ifade etti. Bakan Işık, konuyla ilgili not aldıklarını ve takipçisi olduklarını kaydetti. Bakan Işık'a ziyaretleri sırasında hemşehrileri tarafından çiçek takdim edildi. 

İha